Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Bedava 2 tane hamster

gonzales dedikleri 2 adet dwarf hamster ı veriyorum kafesiyle ıvır zıvırıyla birlikte, para falan da istemiyorum. ikisi de erkek. birisi baba, diğeri de onun oğlu. evdekiler istemiyolar diye vermek zorunda kaldım, yoksa vermem çünkü yavru doğduğundan beri, babası da ondan daha uzun süredir bende. yavrunun annesi malesef doğumdan sonra öldü. renkleri ikisinin de sarı bakabilecek bi arkadaşa vericem, deneyleriniz için veya abuk subuk şeyler için (yılanıma kedime köpeğime atmacama falan yedirecem falan diye) istemeyin. yavru olan henüz dişi yüzü görmedi yanlarına bi çift dişi alırsanız gayet güzel ve bol yavru alabilirsiniz. şu an ikisi de maksimum seviyede çiftleşme gücüne sahip çünkü baba olan yaklaşık 1 senedir, yavru olan da doğduğundan beri (yani o da yaklaşık 1 sene) çiftleşmediler :) bursadayım, ilk tercihim bursadır ama istanbuldan isteyen olursa yaklaşık 1-2 hafta sonra istanbulda verebilirim. sargespaz æ hotmail,com a mail atabilirsiniz

img

jazzspaz

17 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN ALABİLİRİM ÇOK İYİ BAKACAĞIMA EMİN OL.BEN İSTİYORUM.HEMSTERLARLA ARAM İYİDİR GEÇEN SENE BAKMIŞTIM.KAFESİDE VERİRSEN SEVİNİRİM.BEN SAMSUNDAYIM.SAMSUNA YOLLARSAN KARGO ÜCRETİNİ BEN VERİRİM.EVDE İNTERNETİM VAR.MSNEM HERGÜN AÇIKTIR.VERİRSEN SEVİNİRİM.TEL:05547140626 MSN:[email protected]

img

kagan5555

ÖZEL MESAJ

BEN ALABİLİRİM ÇOK İYİ BAKACAĞIMA EMİN OL.BEN İSTİYORUM.HEMSTERLARLA ARAM İYİDİR GEÇEN SENE BAKMIŞTIM.KAFESİDE VERİRSEN SEVİNİRİM.BEN SAMSUNDAYIM.SAMSUNA YOLLARSAN KARGO ÜCRETİNİ BEN VERİRİM.EVDE İNTERNETİM VAR.MSNEM HERGÜN AÇIKTIR.VERİRSEN SEVİNİRİM.TEL:05547140626 MSN:[email protected]

img

kagan5555

ÖZEL MESAJ

merhaba size mail attım az önce.gonzalesleri anne olmayı çok isterm:D umarım mailim gelmiştir. [email protected] 05385825388 teşekkürler iyi günler

img

selcen44

ÖZEL MESAJ

aslında bursada akrabalarım da var eğer kabul edersenz onlara da verebilirsnz ben yakında bursaya gidicem o zaman alırım onlardan lütfen cevap yazın iyi günler

img

selcen44

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar hamsterları verdim, mail atanlara ve ilgilenenlere teşekkürler

img

jazzspaz

ÖZEL MESAJ