Kuş Forumları > Papağanlar
Satılık Cockatoo -Kakadu-
Beyler 3ay evel bi arkadasımdan pitbul yavrusu ile takas ettigim cockatoo yu satmak istiyorum ve evde fazla ilgilenemedigimden dolayı cok fazla ilgi istiyen bir kuş kusun yası 3-4 arasıdır ve fiyatı 1000-1500 arası düsünüyorum msn [email protected] 05055849527 isteyen ulasabilir izmirdenim. http://img263.imageshack.us/my.php?image=02092007001so7.jpg http://img508.imageshack.us/my.php?image=02092007be1.jpg
sım pitbulun fiyatı omuki okadar istiyorsun ben sana yavru pitbul vereyim sen bana ver ozaman siteleri gezersen 500 bulursun göz gezdir fiyatlardan haberin olsun
sınan09 herkese muhalefetsın arkadasım bıraz baskalarının ısıne karısma senın yaptıgın cok ayıp kus bu arkadasların ıstedıklerı fıyatları yazarlar alan alır almayanda almazz sen cok bılıosun kı herkese laf yetıstırıosun
mrb sınan arkadaşımız haklı pitbul yavrusu 300 ytlyede var ama ben kuşunuza 500 ytl verıyorum ilgilenırsenız tabıkı [email protected]
arkadaşlar adam sülfür kakadu sunu pitbula karşılık alabilir ama istediğifiyattan satar lütfen boş yorumlarda bulunmayın, işine gelen alır gelmeyen almaz bu kadar basit, kaldıki evcilk bir sülfür kakadununda değeri 1000-1500 ytl arasındadır bunuda bilmiş olun.
beyler pitbul yavrusu v.s neyse dostum istese vermezdi sıkıldıgından verdi bana bende pitbul verdim yavrularımdan birini istemedigi halde zaten oda satarsn demişti ben bakıcaktım ama :( calısıyorum ilgilenemiom annem ilgilenio zaten sadece zaten kafeste v.s durmaktan hiç hoslanmıyor sürekli omuzda durur cok güzel zıplıyor oynuyor kafeste iken cıkmak için sürekli bak bak diyerek oynuyor hos kus satmak istemiyordum ama ne yapayım neyse fiyatı son koyuyorum 600ytl.dir. isteyen alır isteyen almz.neyse
beyler biriyle 600e anlastık. satıldı diyebilirz.m pazartesi
satılmadıysa bende alabilirim bana 05426020008 burdan ulaşa bilirsin
resim yollıyabilirmisiniz [email protected]
suan satılmaktan vazgeçildi.annem satmak istemedigini söyledi yakın bi süre için satıstan cekilmiştir.