Hamster

hamster kafesi
ya arkadaşlar size bi sorum olucak belki size komik gelicek ama ben hamster ımı kendi kafesi yerine normal bildiğimiz kuş kafesine koysam ama bütün malzemelerini(çark,talaş vb.)alsam bi sorun olur mu kafesinden kaçar mı? lütfen cevap yazın....

kuş kafesleri dikey olur ve kafes aralıkları hamster aksesuarları için uygun değildir(örneğin hamster suluğu o aralıklara sıkıştırılamaz bağlaman gerekir vs) ama gecici olarak kullanılabilir hamster yavruları kesin kaçıyor da yetişkin hamsterlr kaçamaz sanırım gonzales yada syrian olup olmamasına göre değişir hamster kafesi alman en doğrusu hamsterı kaçırıp aramaktan sa kolay gelsin uygun fiyata hamster kafesi istersen

🔒 Üyelere Özel

bnce bu işi git en baştan hallet bütün aksesuarları 1 saat içinde bi petshoptan al ve bu olayda burda bitsin.bu arada kafeste kum bulundurmayı ihmal etme:D

ya çok saol ben yavru almayı düşünüyorum o zaman hamster kafesi alıcam site içinde teşekkür ederim büyük bi ihtimalle o kafesi alırım tekrardan saol..

faremsi kum ne için pardon

UYGUN FIYATA KAFES NERDE BULABILIRIM:(COK PAHALI YA:(

hamsterlar bildiğiniz gibi çöl hayvanıdır ve eşeeme ihtiyaçları vardır.aynı zamanda kafese kum koyarsanız tuvalet eğitimini en baştan halledersiniz ve kazma ihtiyacınıda halledersiniz.onun için herkese öneriyorum kafeste kum bulundurmak işinizi çok kolaylaştırırsınız...:)

yeterince büyük kafesi olanlar için ayrıca bir kabın içine kum koymak önerilebilir ama kafes tabanına kum koyarsanız etrafa saçılan kumu temizlemek hiçde kolay olmayacaktır benim bildiğim evde beslenen hamsterlar için kum değil talaş kullanılır. kum kullanmanın bir sakıncasıda şehir ve apartman hayatında yaşayan insanların kolayca kum bulamayacak olmasıdır.alelalade biryerden alınan(sokaktan yadas inşaat sahasından deniz kenarından vs ) kumun ise hamsterınıza ne gibi hastalıklar bulaştırabileceğini bilemezsiniz hijyenik değildir. evet hamsterlar doğal ortamında kum yada toprakla içiçe olabilir ama unutmamak gerekirki bulunduğumuz bölge onların doğal artamına çok uzak ve doğal ortam sağlayacağız derken diğer bir deyişle kaç yaparken göz çıkarabiliriz sevgiler

Yanıtlamak için giriş yapın