Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
sarı prenses yardım istiyorum
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sarı prenses hastası oldum we nette deli gibi araştırma yapıyorum toplam 10 adet sarı prenses sahibiyim boyları 2 cm we 4 cm arsı değişio bu yavru almam için boyları ne kadar olmalı weya kaç aylıkken yavru alabilir yem olarak büyütücü yem aldım we haftada 3 gün gün canlı yem kullanıyorum
selam... Üreyebilmesi için uygun sıcaklık en önemli etkendir. Üreme boyları 6 cm ve üzerinde başlar... Üremesi için 2 erkek 5 dişi...olmalıdır ...erkeklerin oranı herzaman daha az olmaldır.Bunu kestirmek zor olsada genelde alt yüzgeçleri siyah olanlar erkek oluyor.fakat kesin bir sonuç değildir. birde koloni almak daha mantıklı...büyük balıklar birbirine uyum saglamakta zorlanıyor...yaklaşık 10 cm boylarında çifti 30 ytl civarında alırsın...eğer eş iseler fiyat böyle... kendim alıp eş tutturmaya çalışırım dersen biraz bekelemn gerekir...hatta belki daha fazla bekelrsin... [email protected] dan düşünürsen benim kendi kolonimi sana verebilriim...daha geçen yavru aldım...33 tane oldularkolonide balık..9 tanesi 6 cmnin üstünde...diğerleri 2-6 cm arası değğişiyor.... koloninin tamamını 85 ytl sayarım.... topmal balık 34 falan... 9 tanesi anaç...büyük yani...6-13 cm arası...