Kuş Forumları > Kuş İlanlar
ANKARADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ?
Yeni bir iş fırsatı.Elinde muhabbet kuşu,sultan papağanı,cennet papağanı olan arkadaşlar...Hiçbir zahmete katlanmadan kafes kuşları üreterek para kazanmak,hem de boş zamanlarınızı değerlendirmek istermisiniz?Göreviniz ne olursa olsun üretim yapılacak kuşlar gözetmen bakıcılar nezaretinde olacaktır.Sizin sadece boş zamanlarınızı değerlendireceğiniz yeni bir kazanç kapınız olacaktır.Amatör yada profösyonel,kaç kuş olursa olsun,amatör veya profösyonel,kapımız herkeze sonuna dek açıktır.Bu proje bir kazanç projesidir.İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler...
arkadaşım bende muhabbet kusu beslemek hatta üretmek istiyorum ben yazdıklarını pek anlamadım beni biraz aydınlatırsan [email protected]
nedir bu proje daha açık olurmusun ?
nasıl olacak bu iş peki biz sana kuşları verecegiz sen biyerdemi ureteceksin? bizde heralde istedigimiz zaman gelip bakacaz? yanlışmı anlamıssım boylemi dusunuyosun. heralde bunuda para kazanmak icin yapacagız ama bu kuşları beslemek bi hobi para kazanmasını duşunenler zaten bu işin üretimini yapıyolar. neyse ben dusunmuyorum katılmayı yinede onerdigin icin sagol.
merhaba.Ankarada amatör ve profesyonel kişileri bir araya getirmek hem arkadaşlık hemde tic.boyutta ilişkiler sağlıyacak bir projem var ilgilenen tüm arkadaşları bekliyorum.
arkadaşlar bu proje uyanık-enayi projesi değildir.Ankarada muh.kuşları ve papağanlarla ilgili bir dernek yok.Böyle bir derneği kuruluş aşamasına getirmeye çalışıyorum.BU DERNEK SONUÇTA HEPİMİZİN BİR MEKANI OLACAK.Bütün arkadaşların katılımını ve paylaşımını bekliyorum.Sizden ricam olaya tek taraflı bakmamanız muhabbet kuşu üreten kişiler ticaret olmasa bu hayvanların yem-mama-ilaç gibi masraflarını nasıl karşılar.Yerli üretim her zaman için iyidir.katılımlarınızı bekliyorum.