yumurladıktan sonra ishal başladı ACİL YARDIM LÜTFEN
SAYIN MUBİŞ SEVERLER 2 tane dişi kuşumilk yumurtalarından sonra ishal diye düşündüğüm şekilde dışkılıyor erkeklerdede başladı,kuluçka döneminde i,salin doğal oldunu biliyorum ama erkeklerdede başlayınca sorun olduğunu düşünüyorum dışkıları tam da ishal gibi deilaltlarında gazete var onun üstüne düşen dışkı çok sulu en az 3-4 katı çevresibile ıslanıyor rengi önce beyazdı şimdi yeşile dönüyor
dıskının yesile dönmesi kusunun ya uzun süre yemsiz kaldıgına ya da zehirlendiğine isarettir. yemligini kontrol et kabuklardan dolayı yem yiyemiyor olabilirler. disi icin yumurta döneminde ishal normal ama erkek icinnormal diil. bi de renkleri iiye isaret deil. yesillik vermeyi kesmelisin. bunları yapınca tekrar görüselim
İshal:
Belirtileri:Sıvı veya lapa halde dışkı olduğunda anlaşılır.
Çözüm: Korkudan soğuk sudan bozuk yemlerden ceryandan oluşan bu ishal hali olduğunda
Hayvan kömürünü toz haline getirip yeminin üzerine serperek yada ufak bir bal kabına koyarak verebilirsiniz.Ayrıca mavi haşhaş aktarlardan alınır ve az miktarda mamalığına konabilir.Ayrıca içme suyu yerine çay verilebilir.Taze besinlere (yeşillik meyve gibi)son vererek çaya vitamin damlatabilirsiniz.Kuru ekmek ufalayın veya haşlanmış patates,leblebi tozu veriniz.Daha ileri hale gelmek üzereyse satılan veteriner ilaçlarından ishal için olanlarını
Kullanabilirsiniz.sadece sıvı dışkı değil bunun yanında köpüklü kanla karışık renkli dışkıda tehlikeyi gösterir.geşmis olsun umarım biran önce iylesirler...