Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamster

arkadaşlar hamster almayı düşünüyorum ama ailem izin vermiyo gizli almaya çalışcam ama şu sorular kafama takılıo 1-çok kokutuyo mu? kafesin içine tuvalet içinkum dolu kap koymam gerekirmi 2-elimde 31 boy 21 en 25 yükseklik ölçülerinde kullanmadıım bi kafes var ona koymayı düşünüyorum yeterlimi 2 adet gonzales hamster için baska türde olabilir 3-bide forumda gördüm syrian hamsterin yanına eş koyunca kavga diolarmış dorumu ..onun için bende gonzales almayı düşünüorum 2 tane aynı cinsveya 1 tane syrian da olabilir 4-gonzalesin çizgi filmi vardı cok hızlı kosan hayvan .gerçektede okadar hızlımı evde yani 5-kafesin içine eşya almm lazım içinde yemlik ve merdivenvar ..içine ev,boru(tünel)suluk,çark,talaş vs gibi şeyler alcam cok para tutuyo ama olsun ..bide bişey daha sorcam istanbulda bildiğiniz petshop varmı hasterlerinizi aldığınız ucuz biyer ..ben carrefour dan almayı düşünüyorum malzemeleri 6-ömürleri 1.5 2 yıl kadar kısamı rumda vardı eer olese yazık alla her sene ağla kafesim bu ölçülerde http://www.arkadaspet.net/detay.asp?id=793 kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim ......

syrian al bir tane öneririm bnm gibi ilk kez beesliceksen gonzi alma hle iki tane hiç alma bn bi türlü alıştıramadım elimekeşke syrian alsaydım iorum bebeklerimi çok sefiom ama :D nese bn hata yaptım önermem sana

img

tiff

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şimdiden güle güle besleyin! mümkün olduğunca küçük olsun alacağınız hamster!gonzalez lerden ziyade iri olanlardan tavsiye eiyorum tabiki aynı yere çok koymıycaksanız! sevdiğiniz bir renk olabilir ama makbul renkleriu şampanya ,şampanya-beyaz ve düz beyaz. sakın suni hayvan yemiyle beslemeyin! yumurta hariç et proteinli besinler vermeyin! arpa ezmesi kuru tahıl ve mutlaka marul,kıvırcık (yıkandıktan sonra kurutulmus)verirsiniz.küçükken ısırmaz buyuyunce alısacağı için ısırmaz kesinlikle.ama unutmayın her zaman 3 santim boyunda jilet gibi disleri olucak büyüyünce.ama ısırması alısmasına bağlı. çok sevimliler..kafes altına mutlaka kalın talaş koyun bolca ve sık periyotlarla değistirin çünkü çok koku yaparlar .

img

kuşadam

17 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slmmm benimde hamstr ım var.Hamstrlar çok sevimli hayvanlardır.Dişileri özellikle kokar ,kafesin içine kum koyma ,özel hamstr için talaş satılıyor ondan koy ve haftada bir kere değiştir.yeni başlıyorsan tek hamstrla başlaman daha doğru olur.Erkek ve dişi hamstr bir arada ölümüne döğüşebilir.Gonziler speedr dır.Çok hızlı hayvanlardır.İstersen ben sana bir tane hamsr kafesi verebilirim her şeyi içinde bende fazladan var fiyatta anlaşırsak sana verebilirim.

img

colaturka

19 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

petburada.com dan çok daha uygun fiyata alabilirsin malzemelerini

img

sevgiyuvası

20 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkese tşekkürler arkadalarcevaplar için bende ozaman bir tane syrian alcam ama ailem bi türlü izin vermiyo ehergün direniyorum ikna etmeye çalışcam...evde bir tane 30 cm var o yetermi 1 tane syriana ?bide cola turka kafes verebilirim demişin kaç cm? fiyatı kaç? içinde aksesuarları dahil mi? bunları solersen sevinirim bide istanbuldamısın?

arkadaşlar cevaplarınız için sağolun...cola turka kafes verebiliri demişsin verirsen çok sevinirim...ama kafesle ,ilgili sorularım var 1-kafesin içinde hangi malzemeler var 2-ne kadar kullanılmış malzemeler çok eskimi 3-kafesin boyutu nekadar? resmi varsa yollarmısın 4-istanbuldamısın 5-kaç paraya verceksin? .........