Hamster

ÇOK ACİL Satılık Hamster Kafesi + Taşıma Kutusu
Arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı çok acil satılıktır.. Yoksa hayatta satmazdım kafes çok güzel ve bende netten 0 olarak aldım hatta bu sitede ilanı vardı blki hatırlarsınz. 2-3 Hafta kullanılmıştır, herşey yepyenidir :P Kafes normalde 2 platformludur istenildiği taktirde 2. kat takılabilir. Kafesin içindekiler: Kafes Telleri Altlığı 1 suluk 1 çark 1 hamster evi (Çatısı çıkarılabilior) 1 asma kat 1 merdiven 2 yemlik Ve birde hamster & guinea pig taşıma kutusu var. İsterseniz sadece kafesi veya kutuyu alabilrsnz. Kafes az kullanılmış telleri boyalı değildir kemirildiği zaman zarar vermez kötüde görünmez. İlk 3 foto ilk sahibinin çektiği fotolar 0 hali yani. Son 2 yi de ben çektim. Kola şişesi fikri ii oluyor boyunu görün diye.. Ücrete gelirse Sadece kafes: 40 (P payı) Sadece Kutu: 15 (P payı) İkisi Birden: 50 (P payı) Kargo masrafında da yardımcı olurum. Fiyatlarda yüksek pazarlık payı vardır. İndirim yüksek olacaktır. Ulaşım: 🔒 Üyelere Özel [Tel bna ait deildir ödünç alıyorum bu iş için :)) ] Camdan da gösterebilirim. Fotoların boyutu büyük die böyle koyuyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel eklersen hemen ödemeli kargo ile almak istiyorum.

msn : 🔒 Üyelere Özel istanbul sarıyerdeyim ödemeli kargo ile hemen alabilirim.

İlan günceldir

Kafes verilmiştir ilginizden dolayı tşk ederm

Yanıtlamak için giriş yapın