Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Su Tosbağası istiyoruuuuum...

Arkadaşlar, Samsuna su kaplumbağası verecek olan varmı???

img

mumi

17 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

petshptan alırsan daa ii olr da cabuk alısır sana

Petshoptan tosbiş almamı hiç kimse önermiyor ve yine bu sitede bir arkadaş petshoptan aldığı toşbişlerin hepsinin öldüğünü yazmıştı.O nedenle biraz çekiniyorum açıkçası. Buradan ilan vermemin en önemli sebebi ise,herhangi bir sebepten dolayı evsiz kalan bir tosbişi almak daha çok hoşuma gider, güzel bir duygu.

img

mumi

ÖZEL MESAJ

Aranmadığı zaman sürüyle kaplumabağa vermeye çalışan kişi çıkar arandığı zaman verecek kimse bulunmaz. Enteresan.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne kadar hos bir dusunce mumi, hayran kaldim gercekten :)

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pinar1112 teşekkürler ama kimse bana tosbiş vermeyecek sanırım. frozen bu konuda sana hakveriyorum.Alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar.

img

mumi

ÖZEL MESAJ

kaplumbağalarıma bakamıyorum tüm aksesuarlarıyla satıcam ama akvaryum biraz eski bende 2. el aldım kaplumbağaları aşırı sağlıklı hatta biraz tombullar :) hala almayı düşünüyosan bana 05058426665 den ulaşabilirsn yanlız küçük bi sorun var ben ankaradaym

img

gerge

18 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence iyi bi düşünce bravo mumı

meraba arkadşım bende bu siteye yeni üye oldum bi yaziim dedim...ben kaplumbağalarımın 3 ünü de petshoptan aldım 1.5 ay oldu hala yaşıoyolar(1 tanesi 6 gün dışarda kaldığı halde :D malüm ölüm fanusu kaçışını yaptı bizimki de :D ) bence bir sorun çıkmaz... ama bu arada sanki benim erkek kaplumbağamın kabuğunda hafif beyaz lekeler oluştu plak aralarında fln eğer sebebini bilen biri warsa yazar mı?? kış yüzünden midr büyüme çağı mıdır nedir :D hepinize tekrar tekrar teşekkürler :D

bende kaplumbağama iyi bakacak birini arıyorum (((gerçi artık ümidimi kestim giderken akvaryumyuca verecem))) ama malesef konyadayım.konya nerede samsun nerede mümkün değil. ama düşüncen çok hoşuma gitti. yani petshoptan değil de bakamayacak birinden alman. bence en iyisi.çünkü artık istenmeyen ve bakımsızlıktan hasta olan yalnızca benim bildiğim 2 tane kaplumbağa var.bakamıycaksanız niye alıyosunuz onu da anlamış değilim hala.

img

hümeyra00

17 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ