Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

satılık amazon

Daha öncede yazmıştım eşimin kümes hayvanları allerjisi günden güne problem yarattığı için; evde dolaşıp bazı kelimeleri ve değişik ıslık ve alarm seslerini taklit eden amazonumuzu mecburiyetten satmak zorunda kaldık şu an Eskişehir de oturuyoruz ilgilenen olursa fiyatta da anlaşabiliriz.İrtibat telefonu 0 532 2526394

img

cataltug

18 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan hala günceldir ilgilenenlere

img

cataltug

18 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değerli hepsievcil okurları cuma günü satılık ilanı olan amazonumuz kafesinin devrilmesiyle balkondan evi terketti korkuyla çevredeki ağaçlarda uçarak bulunduğumuz çevreden kayboldu.havanın kararmasıyla arama çalışmalarını bıraktık, cumartesi sabah 6:30 da evden çıkıp ıslıkla aramaya başldım nihayet evin 1 km uzağın da ıslığıma cevap verdi hemen eve telefon ettim eşimden arabayla kafesi bulunduğum yere getirmesini istedim, kuşumuz çam ağacının başında duruyordu bizi görünce önce telaşlandı fakat kafeslele yere düştüğü için kafesi görünce tekrar korkuyla o bölgedenden çok uzağa doğru uçarak kayboldu gitti. Tüm gün çevrede aramalarımıza rağmen bulamayıp üzüntüyle eve döndük. Üzüntümüzün başlıca nedeni onun doğada yaşıyamıyacağı ve açlıktan ölebileceği düşüncesindendi. Kayboluşun dan 28 saat sonra oğlum odasından yanıma gelerek dışardan sesinin geldiğini söyledi, telaşla sokağa çıkıp ıslıkla çağırdığımda evimizin çaprazında 20 mt ilerde ağacın başındaydı yarım saat ağacın altından ıslıkla ve konuşarak sakinleştirip merdivenle yanına yaklaştım ve kolumu uzattım inanlması güç ama gerçekten koluma geldi ve eve döndük. Bu olayı anlatmamdaki tek sebep Amazon un üstün zekası ve sadakatinin önemini sizlerle paylaşmaktır.

img

cataltug

18 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resım atarsanız sevınırım ıstanbula yollama şansınız varmı [email protected]

resim yollıyabilirmisiniz [email protected]

slm resim yollarsanız memnun [email protected]