Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
accciiilllll rotweiller arıyorum......
safkan yavru erkek rottweiller arıyorum.bursada oturuyorum 200-300 ytl ye kadar ücret verebilirim.ciddi alıcıyım.bahçeli bir evim var......
mrb sana erkek rot 300 ytl ye werebilirim..asıları tam karnesi war kuyrugu kesiktir. 0535 521 59 68 bekir
arkadaşım mrh benim rotumun yavruları olucak kalite rot macar rott baba secereli anne seceresiz yavruları 300 düşünüyoruz ama kuyruğunu sen kesitirirsen 220 e veririm. istanbuldan saygılarla.... kuyruksuz:300 kuyrulu:220 ileitişim için burdan yaz msnneni filan ben sen, eklerim
mrb ben 2 yaşında bi erkek rotum var dişi köpek arıyorum yada yavru iki adet erkek ve dişi olmak üzer köpek arıyorum evim müstakil ve bahçelidir bakıma uygun yavru dişi yada erkek 2 tane almayı düşünüyorum yada sırf dişide alabilirim fark etmez f acillllllll olaarak geri dönüş yapınız
Kuyruk/kulak kesmek bütün dünyada yasaklanmistir, yeni dogan secereli tum rottweilerlar artik kuyrukludur, lutfen sadece estetik ve maddi kaygilariniz icin guzelim kopeklerinize aci cektirmeyiniz.
selam gothic, ravrulardan erkek olan birine bende talibim ararsan görüşürüz dostum, 0535 261 25 84
ist Den acil erkek 2 aylk rott aLınacak irtibat icin [email protected] 0535 380 87 39
slm gotic yavrulardan bende istiyorun bir tane erkek ..0538 436 6666 ararsan görüşürz..
05-10-07 tarhiyle cok tatli rottweiler yavrular dunyaya geldi ..dusunen varsa iletisime geebilirler mail:[email protected]
yurdısından geldi 4 aylık pasaportlu secereli 300 0555 563 1907 barıs