Ücretsiz Kuş Verenler

satılık konuşan evcil yavru timneh jako
Sevgili papağanım yakupu eşimi çok kıskandığı ve ikisinin bir türlü anlaşamadıkları için satmak zorundayım..Yaklaşık 1 yıldır bende hiç hırlamasını duymadım.Ben ve eşim çalıştığımız için evde bütün gün yanlız kalıyor. doğru düzgün ilgilenemediğimiz halde pekçok kelime konuşabiliyor. Örnegin yakup,şişko,merhaba,lan,oğlum,yap kakanı,hehehehee diye gülüyor ayrıca çeşit çeişit ıslıkları var. Her türlü sebze meyve yer ama ev çok havucu seviyor. Tuvalet eğitimide var kafesten çıkarmadan önce yap kakanı diyorum hemen kakasını yapıyor ondan sonra omzuma gelmesine izin veriyorum. tekrar kakası gelince hareketleriyle belli ediyor ve kafesine götürüp yaptırıyorum. yani kötü süprizlerle karşılaşmıyorum. her yerini elliyebiliyorum. Daha gözleri gri yani çok genç bir kuş.Eğitime çok yatkın.İşte bizim küçük yaramazın resimleri.. [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19 [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] Shot at 2007-08-19

Mrb hocam çok güzel bi hayvan resimlerine baktım.ben bu hayvana talibim ama ücretini yazmamışsın.eğer ücreti yazarsan sevinirim.sanırım bide bu hayvanlar uzun yıllar yaşayabiliyor sanırım.genç olduğu için tercih ettim zaten.en yakın zamanda ücreti belirtmeni bekliyorum.iyi günler.

merhaba arkaaşım.. kuşu 1000 ytl ye satıyorum.. tel:🔒 Üyelere Özel gokhan.gunes@turkiyefinans.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Saygılarımla

hıııı çok saol dostum ama o fiyat beni çooooook çooooooooooooooook aşar.ben halen öğrenciyimde :) umarım bu kuş için güzel bi yuva bulabilirsin.iyi günler.

teşekkürler arkadaşım. sana tavsiyem öğrenci olduğun için çok zamanında olacağından 300-400ytl ye evcil olmayan bi kuş alıp ilgi ve sevgi ile eğitmen,biraz zamanla sende bu hale getirebilirsin..

Tasiyen için saolasın gokangunes.Aslında fena fikir diyil ama sanırım pek kuşları beni sevmiyor yada ben eğitme yöntemlerini bilmiyorum.Benim bu güne kadar 2 muhabbetim oldu ikisinide yavru aldım.Tabi ayrı ayrı zamanlarda.Ama bir türlü alıştıramadım kendime.Halbuki tüm günümü onlarla geçirdim.Yumaşak ses tonlarıyla yaklaştım.Herzaman alimi aşağıdan yaklaştıdım onlara.Ama bir türlü alışmadılar.Hep ısırıyolardı.Ama kafesteyken çok iyi anlaşıyoduk.Beraber şarkı felan sölüyoduk.Daha doğrusu ben sölüyodum o ötüyodu :) Bu şekilde 3 yıl beraber yaşadık.Ama birgün ishal oldu tam 2-3 hafta tedavisini sürdürdüm ama fazla dayanamadı.Ve kaybettim Yağmur`umu :`( Ama belki bu sefer başarılı olabilirim dediğin gibi ben kendime bir dost daha ediniyim en iyisi.Sanada iyi günler.

UMARIM İSTEDİĞİNİZ GİBİ Bİ KUŞ BULURSUNUZ...SAYGILARIMLA..

Yanıtlamak için giriş yapın