Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamster im su içmiyor
hamsterim su içmiyor daha bu gün aldım ama yavru alduğımdan veri hiç su içmedi
nasıl yani suluğunu dolduruyorsunuz ama hiç eksilmiyormu eğer kafesde birden fazla hamster varsa bahsettiğiniz hamsterınızın su içip içmediğini gözlemleyemeyebilirisiniz siz görmeden içiyor olabilir hamsterlar bilindiği gibi gece sabaha kadar aktiftir tüm bu zaman diliminde gözlemlemeniz mümkün değil ancak suluğundaki eksilmeden bunu anlayabiliriz eğer imkanınız varsa onu yalnız bir kafese yada cam a.tankına alın.orda suluğun bilyesini parmağınızla oynatıp su aktığından emin olun.sorun devam ederse şırıngayla damlatmayı deneyin ancak marul havuç elma gibi sebze meyve veriyorsanız su ihtiyacı azalmış olabilir bu hususuda dikkate alın sadece kuru gıda vererek su içimini artırabilirisiniz böylece esas sorunun ne olduğunu gözlemleyebilirsiniz geçmiş olsun
hamsterler çöl hayvanı olduğu için suyu çok fazla bebekken aramazlar...ama zamanla damlalıktan su içmeyi öğrenirler benimkilerde 2 hafta su içmemişti ama artık sorun yaşamıyoruz iyi günler
aynı sorun bendede var ya içmeye çalışıyolar ama beceremiyolar sanırım suluktan yere damlayanları yalıyolar barmağımla deyip yalatıyorum hemen içiyuolar ama baska uğraşıyolar hiç akmıyo sanırım aksa hava girince içeri hava kabarcığı oluyo içinde ama onlar içmeye çalışırken hiç öle olmuyo
beim2tane vardı 4 gün 5 gün sora öldü ilk geldiklerinde su içiyolardı şimdi su icmiooo
walla hocam ben aldim 2 ay oldu neredeyse hiç su vermedim suluğu bile yok zaten aldığım adam 2 günde bir çay kaşığı versen yeter bdedi ben onuda vermedim:))) ama hergün salata dilimleri veriyorum maşallah işemedik yer bırakmıyor:)
Hamsterimi alali 1 hafta oldu su içmek istiyor ama içemiyor ne yapmalıyım sulugunu yaliyor ama içmeyi başaramıyor ama su geliyorum diye baktık geliyor su napmaliuim
Hamsterimi alali 1 hafta oldu su içmek istiyor ama içemiyor ne yapmalıyım sulugunu yaliyor ama içmeyi başaramıyor ama su geliyorum diye baktık geliyor su napmaliuim
Hamsterım hiç şu içmiyor ve kemirme taşını neredeyse hiç kemirmiyor yuvaya kendini saklıyor hiç çıkmıyor ne yapmam lazım
MERHABA HAMSTARİMİ 2 GÜN ÖNCE ALDIM YAVRLULUKTAN ÇIKMIŞ FALZA ELİME ALIYORUM HALA KÜÇÜK ELİMDE KAYBOLUYOR SAKLAMA KUTUSUNDA GÜZEL Bİ YER YAPTIM SUYUNU KABLA VERİYORUM AMA İÇMİYOR NEDEN