selam, dört 2,5 aylık dişi dünya güzeli kedişim var. acil yuva bulunmazsa sokağa gitcekler:`( hepsi birbirnden sevimliler, insana çok alışıklar ve kucak delisiler:) istanbulda oturuyorum ama uçakla gönderebilirim. msn adresim 🔒 Üyelere Özel eklerseniz resimlerini gönderbilirim:)
selam, 2,5 aylık dört dişi kedişim var. ikisi kısa tüylü sarman, biri uzun tüylü üç bacaklı sarman, biri de uzun tüylü siyahlı-kahveli tekir. hepsi birbirnden tatlılar:) onları sokak kedisi olmaktan kurtarırsanız çok sevinirim:) istanbulda oturuyorum ama uçakla gönderebilirim.resimlerini 🔒 Üyelere Özel`dan gönderebilirim. 🔒 Üyelere Özel
merhaba ben antalyada oturuyorum veterinerde kalan heryeri gri yavru bi kedi var dün evimize getirdik ama kedimiz yeni doğum yaptığı için istemedi çok sevimli ve oyuncu o kadar sıcakk kanlıki hemen ısındım veteriner 4 kardeşine yuva bulmuş tek bu kalmış erkek lütfen cevap yazın.... 🔒 Üyelere Özel
kzım her fırsatta kedişe saldırıyo bişey yapacak diye korkuyorum
veterinere kalan 2 aylık heryeri gri erkek yavru var antalya/manavgatta oturuyoruz msn: 🔒 Üyelere Özel lütfen cevap yazın kedinin fotolarına bi bakın çok şeker
KEDİŞE YUVA BULUNDU KUSURA BAKMAYIN:)
Kusura bakmayın modemde ufak bir sorun yüzünden giremedim Güzelim kedileri kaçırdık sanırım istanbuldaki arkadas çok saol ama istanbuldan buraya o yorucu yolculuğa katlanmasına gönlüm razı olmaz yinede çok saol.
benim tanıdığım thy emeklisi bi hayvansever arkadaş var. o çok iyi biliyo bu konuları uçakla hayvan hiç zarar görmeden gidebiliyor. her şey ayarlanıyo hayvana hiç eziyet olmuyor siz merak etmeyin.
2,5 aylık erkek sarman, Antalya`da İlgi veteriner kliniğinde kendisini gerçekten sevecek bir sahip arıyor. İlgilenirseniz, 0242 324 66 65`ten Ebru Hanım`a ulaşabilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
herkese duyurulur: İstanbul Kanlıca`da sokak kedilerine yardım etmye başladığımdan bu yana dünyanın tüm kedileri birleşti ve bahçeme yuvalandılar: şu an 26 yavru kedi anne baba bekliyorlar. 2 hamile anne var. ÜCRETSİZ OLARAK kedi sevenlere vermek istiyorum. Ufuk