Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bende kedi arıyorum akdenizden olması tercihimdirrrrr.teşekkürler

minnacık sevimli bir kedi arıyorum.antalya ısparta burdur olursa çok iyi olur.en kısa zamanda yardım bekliyorum

img

glhnkc

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam, dört 2,5 aylık dişi dünya güzeli kedişim var. acil yuva bulunmazsa sokağa gitcekler:`( hepsi birbirnden sevimliler, insana çok alışıklar ve kucak delisiler:) istanbulda oturuyorum ama uçakla gönderebilirim. msn adresim [email protected] eklerseniz resimlerini gönderbilirim:)

img

little_kitty

17 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam, 2,5 aylık dört dişi kedişim var. ikisi kısa tüylü sarman, biri uzun tüylü üç bacaklı sarman, biri de uzun tüylü siyahlı-kahveli tekir. hepsi birbirnden tatlılar:) onları sokak kedisi olmaktan kurtarırsanız çok sevinirim:) istanbulda oturuyorum ama uçakla gönderebilirim.resimlerini [email protected]`dan gönderebilirim. 0539 349 65 39

img

little_kitty

ÖZEL MESAJ

merhaba ben antalyada oturuyorum veterinerde kalan heryeri gri yavru bi kedi var dün evimize getirdik ama kedimiz yeni doğum yaptığı için istemedi çok sevimli ve oyuncu o kadar sıcakk kanlıki hemen ısındım veteriner 4 kardeşine yuva bulmuş tek bu kalmış erkek lütfen cevap yazın.... [email protected] kzım her fırsatta kedişe saldırıyo bişey yapacak diye korkuyorum

img

pinnar

17 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

veterinere kalan 2 aylık heryeri gri erkek yavru var antalya/manavgatta oturuyoruz msn: [email protected] lütfen cevap yazın kedinin fotolarına bi bakın çok şeker

img

pinnar

ÖZEL MESAJ

KEDİŞE YUVA BULUNDU KUSURA BAKMAYIN:)

img

pinnar

ÖZEL MESAJ

Kusura bakmayın modemde ufak bir sorun yüzünden giremedim Güzelim kedileri kaçırdık sanırım istanbuldaki arkadas çok saol ama istanbuldan buraya o yorucu yolculuğa katlanmasına gönlüm razı olmaz yinede çok saol.

img

glhnkc

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim tanıdığım thy emeklisi bi hayvansever arkadaş var. o çok iyi biliyo bu konuları uçakla hayvan hiç zarar görmeden gidebiliyor. her şey ayarlanıyo hayvana hiç eziyet olmuyor siz merak etmeyin.

img

little_kitty

ÖZEL MESAJ

2,5 aylık erkek sarman, Antalya`da İlgi veteriner kliniğinde kendisini gerçekten sevecek bir sahip arıyor. İlgilenirseniz, 0242 324 66 65`ten Ebru Hanım`a ulaşabilirsiniz. http://www.kedigen.com/forum/images/posts/18297_1187380283.jpg http://www.kedigen.com/forum/images/posts/18297_1187810951.jpg

img

beyaz_kedi

20 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkese duyurulur: İstanbul Kanlıca`da sokak kedilerine yardım etmye başladığımdan bu yana dünyanın tüm kedileri birleşti ve bahçeme yuvalandılar: şu an 26 yavru kedi anne baba bekliyorlar. 2 hamile anne var. ÜCRETSİZ OLARAK kedi sevenlere vermek istiyorum. Ufuk

img

mytologia

17 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ