Muhabbet Kuşları

Yardım!!muhabbet kuşum hastamı???
ben 2 ay önce 4 aylık bir kuş aldım,çok sağlıklı,neşeli.geçen gün aldığım yerden birde ona dişi aldım,ama tüyleri dökük dökük dü.aldığım adam hasta değil kavgadan böyle oldu dedi.guvenmedim ama dedemin arkadaşı diye aldım.kuş rahat uçamıyor.tüyleri yeniden çıkarmı...uçması tüylerinden mi kaynaklanıyor yoksa hastamı?LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

KUSUN FOTOSUNU EKLEYEBİLME İMKANIN VARSA NORMAL MEVSİMSEL TÜY DÖKME MİDİR FRENCH MOULT HASTALIĞI MIDIR SANA BİLGİ VEREBİLİRİZ

Fotoğrafın nasıl eklendiğini bilmiyorum.lütfen açıklayabilirmisiniz.

birde ben elimle kuşun kanadını açtım 2 tüyü eksik 1-Bu tüyler çıkarmı 2-French Moult hastalığını biraz açıklayabilir misiniz internetteki diğer araştırmalarımda hasta kuşların hareketli olmadıklarını,uyudukları vs. gibi şeyler okudum ama benim kuşum çok hareketli ve sürekli uyumuyor

birde ben elimle kuşun kanadını açtım 2 tüyü eksik 1-Bu tüyler çıkarmı 2-French Moult hastalığını biraz açıklayabilir misiniz internetteki diğer araştırmalarımda hasta kuşların hareketli olmadıklarını,uyudukları vs. gibi şeyler okudum ama benim kuşum çok hareketli ve sürekli uyumuyor

abi fotoğraf göndermeyi buldum:) iste fograflar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel en sondaki yeşil kuş eski kuşum(erkek)

kusun gayet saglıklı görünüyor herhangi bir tüy problemi yok

cok saol abi aldığımdan beri içim rahat etmiyor sanki kanat tüyleri müyümeye başladı abi bide muhabbet kuşları yemden başka ne yerler mısır,meyva vs.

aklına gelen hemen hemen bütün meyveleri yerler. ama dikkat. biraz fazla kacırnırılarsa ishal olurlar. alternatif olarak ballı kraker marul kıvırcık verebilirsin

abi şeftali,elma falan kesip yemliğe koydum yesinler diye üzerine yem serpiştirdim sadece yemleri yediler çok sevdiler sevmelerinin nedeni tatlı olduğundan mı?

Yanıtlamak için giriş yapın