Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

--- Minyatür Pinscher ----

Ücretsiz Veya Uygun bi Fiyat Karşılığında Tercihen siyah renk ERkek minyatür Pinscher Sahibi olmak istiyorum. Çok iyi Şartlarda Bakılacağına Emin Olabilirsiniz. Buradan Cevap Verebilirsiniz..

img

onzier

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İSTANBULDAN MISINIZ? OĞLUMUZ VE KIZIMIZIN BİR HAFTAYA KADAR BEBEKLERİ OLACAK 2 AY BEKLERSENİZ VE EMİN ELLERDE OLACAĞINA SÖZ VERİRSENİZ SİZE ÜCRETSİZ OLARAK MINYATUR PINSCHER YENİ BEBİŞİMİZİ VEREBİLİRİZ.

img

laygın

21 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet Sayın LAYGIN İstanbulda İkamet Ediyorum... Bahçeli müstakil ewde Çok iyi Şartlarda bakılacağına Emin olabilirsiniz. İletişim [email protected] Eski Köpeğimin Resimlerini yollayabilirim.

img

onzier

ÖZEL MESAJ

MERHABA; BU CINS KOPEKLER BAHÇEDE BAKILMAYA PEK GELMEZ KIŞIN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ KUSURUMA BAKMAYIN BEBİŞLERİ İYİ BAKABİLECEK BİRİNE VERMEK İSTİYORUM BU YUZDEN SORUYORUM BENDE 3 TANE VAR EVDE BAKIYORUM KIŞIN ÇOK ÜŞÜRLER AYAKLARI KAR `A DEYSE HEMEN HASTA OLURLAR.. DİĞER KÖPEĞİNİZE NE OLDU?

img

laygın

21 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tabiki Yawruyu ewde besleyeceğim sayın laygın... Bu köpekler cok hassas ve soguga dayanıksız. Ben oyun oynamaları açısından ewin bahceli olmasının avantaj oldugunu düşünüyorum... Daha öncede 3 sene Minyatür pinscher besledim. Ama ne yazıkkı 4 ay önce çalındı.. Size MSN adresimi veriyorum birbirimizi daha iyi tanımak için eklerseniz sevinirim.. [email protected]

img

onzier

ÖZEL MESAJ

gerçekten çok köpek istiyorum emin eller de olacağına söz veriyorrum sayın laygın bana da bir tane minyatür pinscher verebilir misiniz?

img

kuşcu_jo_e

17 yıl 11 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

* * * * Tabiki Yawruyu ewde besleyeceğim sayın laygın... Bu köpekler cok hassas ve soguga dayanıksız. Ben oyun oynamaları açısından ewin bahceli olmasının avantaj oldugunu düşünüyorum... Daha öncede 3 sene Minyatür pinscher besledim. Ama ne yazıkkı 4 ay önce çalındı.. Size MSN adresimi veriyorum birbirimizi daha iyi tanımak için eklerseniz sevinirim.. [email protected] * * * *

img

onzier

ÖZEL MESAJ

.....

img

onzier

ÖZEL MESAJ

..

img

onzier

ÖZEL MESAJ

slm.ben timucin 20 günlük 5 ad.pinçer yavrusu sahibiyiz. ilgilenirseniz ve bakabileceğinize inanıyorsanız tlf.no.0538 4244445 den .arıyabilirsiniz.

img

timucindila

17 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ