Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
--- Minyatür Pinscher ----
Ücretsiz Veya Uygun bi Fiyat Karşılığında Tercihen siyah renk ERkek minyatür Pinscher Sahibi olmak istiyorum. Çok iyi Şartlarda Bakılacağına Emin Olabilirsiniz. Buradan Cevap Verebilirsiniz..
İSTANBULDAN MISINIZ? OĞLUMUZ VE KIZIMIZIN BİR HAFTAYA KADAR BEBEKLERİ OLACAK 2 AY BEKLERSENİZ VE EMİN ELLERDE OLACAĞINA SÖZ VERİRSENİZ SİZE ÜCRETSİZ OLARAK MINYATUR PINSCHER YENİ BEBİŞİMİZİ VEREBİLİRİZ.
Evet Sayın LAYGIN İstanbulda İkamet Ediyorum... Bahçeli müstakil ewde Çok iyi Şartlarda bakılacağına Emin olabilirsiniz. İletişim [email protected] Eski Köpeğimin Resimlerini yollayabilirim.
MERHABA; BU CINS KOPEKLER BAHÇEDE BAKILMAYA PEK GELMEZ KIŞIN NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ KUSURUMA BAKMAYIN BEBİŞLERİ İYİ BAKABİLECEK BİRİNE VERMEK İSTİYORUM BU YUZDEN SORUYORUM BENDE 3 TANE VAR EVDE BAKIYORUM KIŞIN ÇOK ÜŞÜRLER AYAKLARI KAR `A DEYSE HEMEN HASTA OLURLAR.. DİĞER KÖPEĞİNİZE NE OLDU?
Tabiki Yawruyu ewde besleyeceğim sayın laygın... Bu köpekler cok hassas ve soguga dayanıksız. Ben oyun oynamaları açısından ewin bahceli olmasının avantaj oldugunu düşünüyorum... Daha öncede 3 sene Minyatür pinscher besledim. Ama ne yazıkkı 4 ay önce çalındı.. Size MSN adresimi veriyorum birbirimizi daha iyi tanımak için eklerseniz sevinirim.. [email protected]
gerçekten çok köpek istiyorum emin eller de olacağına söz veriyorrum sayın laygın bana da bir tane minyatür pinscher verebilir misiniz?
* * * * Tabiki Yawruyu ewde besleyeceğim sayın laygın... Bu köpekler cok hassas ve soguga dayanıksız. Ben oyun oynamaları açısından ewin bahceli olmasının avantaj oldugunu düşünüyorum... Daha öncede 3 sene Minyatür pinscher besledim. Ama ne yazıkkı 4 ay önce çalındı.. Size MSN adresimi veriyorum birbirimizi daha iyi tanımak için eklerseniz sevinirim.. [email protected] * * * *
.....
..
slm.ben timucin 20 günlük 5 ad.pinçer yavrusu sahibiyiz. ilgilenirseniz ve bakabileceğinize inanıyorsanız tlf.no.0538 4244445 den .arıyabilirsiniz.