Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

BÜYÜK KAPLUMBAĞA KÜÇÜK KAPLUMBAĞA

SLM ARKADAŞLAR 2 TANE KAPLUMBAĞAM VARDI 3 SENELİK BAYAA BÜYÜKLER YANINLARINA YAVRU KAPLUMBAĞA KOYSAM BÜYÜK KAPLUMBAĞALARIM KÜÇÜĞE ZARAR VERİRMİ ALACIĞIM BENDEKİLERLE AYNI CİNS SİMDİDEN TESKLER

img

mehmet_s

17 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm öncelikle sakın bunu deneme büyük kaplumbağalar yeni alcağın kaplumbağaları ezer ve sürekli onlar küçük olduğu için sıkıştırır. onları öldürebilir deneme bunu...

SLM BEN CE ZARAR VERİR İLK GÖRDÜKLERİ İÇİN AMA SEN KOY SON RA ALIŞIRLAR BYE

img

by_angel

17 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evde havuzun yoksa 2.nin yannına 3. alma isteğin anlamsız görünüyor bana. 2 Kaplumbağaya gerektiği koşullarda bakabiliyor musun da 3. yü istiyorsun. Biraz bakım koşullarını açar mısın? Unutmayalım ki 2 kaplumbağa yetiştirmede en sıkıntısız sayıdır. TAvsiyem aklına bile getirme. Eğer küçükler daha tatlı şirin diye düşünüyorsan 1 sene sonra bundan da sıkılacaksın demektir.

img

yasdal

19 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar. yasdal seni çok agresif buldum kusra bakma ama sıkıldığından değildir bence sevmese zaten bi tane daha almak istemez dikkatli olman yeterli diye düşünüyorum mehmet_s hoşçakalın.

img

sennur15

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Birden fazla kapluşu ancak küçükken bir araya koyabilirsin. O zaman bile birbirlerine zarar vermeyecekleri kesin değildir. Büyük ile küçüğü aynı yerde kesinlikle düşünmemelisin

img

gudu

17 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim 2 yaşında iki tane, ve yaşını bilemediğim ancak yaklaşık 20 cm uzunluğunda bir büyük olmak üzere 3 tospişim aynı akvaryumdalar. aç bırakmadığım sürece birbirlerini yemeye çalışmıyorlar. küçüklerin diledikleri zaman sığınacakları kuytuluklar da var zaten alanları geniş, rahatlar... Hatta küçüklerimden biri sürekli büyüğün sırtında, kuyruğunda :)

img

tospissever

17 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bilgler için hepinizeçok teşkr ederm

img

mehmet_s

ÖZEL MESAJ

saolun

img

mehmet_s

ÖZEL MESAJ

Bencede zarar verebilirler.Ama bu riski göze alırsan,yok ben her zaman gözetlerim dersen alabilirsin:)

img

xportex99

17 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ