Muhabbet Kuşları

yetişkin ve yavru ne zaman aynı kafese koyulabilir?
selam arkadaşlar kapluş ve köpüşlerden sonra buraya da geldim.çünkü ben de hepsi var. Sorum şu:1 yaş 3 aylık dişi ve sadece 3 aylık erkek olmak üzere iki muhabbet kuşum var. BONCUK küçük olduğu için,zarar görebilir dedi aldığım arkadaş ve bende onları LİMON la yan yana ayrı kafeslere koydum.şimdilik komşu kafeslerde süper anlaşıyorlar.hatta bakım için birinin kafesini uzaklaştırdığımda (ki sadece 2 metre uzaklaşıyor) seslerini yükselterek birbirlerine seslenmeye başlıyorlar.hem de ben kafesleri tekrar yanyana koyana kadar. bu durumda acaba tehlike geçmişmidir? onları artık aynı kafese koymalımıyım? yoksa onlar aile olmaya karar verene kadar böyle komşu evler de mi yaşamalı??? bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

kusları ciftlestirmek icin en uygun zamanın 8-9 aylık oldukları dönem olduğunu düsünüyorum. 3 aylık bi yavru es almak icin biraz kücüktür. ama aynı kafese koymak demek onların hemen es alacakları anlamına gelmez. kuslarının karakteristik özelliklerini bu konuyu deneyerek öğrenebilirsin.

mrb ben yerinde olsam illede onları eş yapmazdım öte yandan eyer koymak istiyorsan 5 aylıktan sonra erkeği yanına koyabilirsin eş de olur yavruda alırsın.

İyi anlaşabilirler ama Çiftleşmek için Birazdaha zaman ver ii anlaşıolarsa yanına koy bişi olmas sen merak etme

Yanıtlamak için giriş yapın