Satılık Balıklar

Damızlık Sarı prenses (fotolu)
10 adet 8-12 cm aralığında sarı prenses satılıktır. Şu an ağzı dolu 2 dişi vardır. Erkek dişi sayısını bilmiyoruz. Hepsine satılsın diye 100 YTL istiyoruz. Bu boy sarı prensesi bu fiyata bulmanız imkansız gibi. Balıklar işyerimizde yenibosna çobançeşmede. 🔒 Üyelere Özel

Ağzı dolu dişileri bırakırsanız kalan 8 balık 50 YTL. Bu boyda balıkta bu fiyata hediye sayılır. 8 balık içinde başka dişi varmıdır bilmiyorum.

ilanınızda maıl veya telefon adresi verseydiniz ben size ulaşırdım ama hiç bi bilgi yok .. sizden ricam bana ulaşırsanız sevinirim ... 🔒 Üyelere Özel teşekkürler

Dir çift damızlık ahli ile bir çift sarı prenses değişirmisin ?

Balıklar toplu olarak satılacaktır. Takas olursada toplu verilecektir. Tropheus duboisi düşünülebilir. Iletişim için mbaysan(at)mega nokta com nokta tr

8e 12D sarı prenses kolonisi 700 liradan satılıyor ama bunlar 50 lira gibi bedava fiyata satılmıyor. Anlamıyorum. Arkadaşlar Alan pişman olmaz. Akvaryumcuya verseniz 5 liradan fazla alırsınız tanesine. Arkadaşım uğraşmak istemiyor. O yüzden bu fiyat. İçlerinden sadece 2-3 tanesi 50 liradan fazla eder.

nası yani 8 e 12 d toplam 20 balıkmı ? 10 balık mı ?

Arkadaşım diyorum ki. Bu sitede 20 sp için 700 lira istenmiş ve satılmış. Ben 10 balığa 50 lira istiyorum kimse bakmıyor. Herhalde 300-350 istemem lazım ki satılsın. Anlamadım gitti. Bu arada kalan balık sayısı 9. Baskın erkek diğer erkeklerden birini hakladı. Fiyat hala 50 YTL.

Satılmıştır.

slm arkadaşlarsarı preseten nasıl yayru alınr acele cevap yazamısınız

Yanıtlamak için giriş yapın