Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

siyam iran yada çinçilla kedi bakamayan yuva arayan büyük kedi almak istiyorum

başka kedilerimde var ve evim çok müsait hercins ola bilir van kedisini buldum çok memnunum ve bakamıyan yuva aradığınız kedileriniz versa ben yavru kediyle uğraşamam biliyorum zorluğunu çok tatlı oluyooz ama ben eyitimli ve sözden anlayan büyük kedi istiyorum ve kedi delisiyim 2 kizimda var onlarda kedi delisi ücret vercek durumumda yok herşeyi kedilerime harcıyorum ondan pet şoplardan alamadım tek şansım büyük kedi lüt fen bekliyorum internete pek sık giremiyorum beni ararsanız çok sevinirim iyi günler şimdiden teşekkür ederim istanbul b çekmecede o turuyorum tel 0536 412 67 68 sare tıras .

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 yaşında iran siyam karışımı himalayan cinsi mavi gözlü kedimize yuva arıyoruz. İlgilenirseniz [email protected] teşekkürler

img

surel

17 yıl 7 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala günceldir kedi arıyorum :(

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben izmit teyim 2 yaşında tarçın renginde kısırlaştırılmış dişi çok uysal iran kedim var. kedimi verebilirim ama bende cins yavru kedi istiyorum. mesela van kedisi olabilir 0 555 332 40 00

img

e90_41

17 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar ben özellikle kısır olmayan kedi arıyorum demiştim ilanımda ama size yardımcı olabilirim teyzem kısırlaştırılmış iran kedisi arıyor kendi van kedilerinide kısırlaştrcak şimi elindede 2 tane van kedisi yavrusu var biri 3 aylık erkek iki gözüde bal rengi birde 1,5 aylık dişi var ocda iki gözüde bal rengi normalde yavru kediler için ücret talep ediyoruz ancak sizle takasda yapabiliriz iyi günler dilerim düşünürseniz msn adresimi ekleyin :[email protected] .

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

güncel hala kedi arıyorum siyam yada iran dişi erkek kedilerim var ve durmuyoren eş arıyorum ama bularmadım ömürboyu bakabilecek dişi kedi arıyorum iyi günler dilerim

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

konu kapanmıştır ilgilenen herkeze çok teşekkür ederimm :)

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ