Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamster firarda!!!
BENİM MERAK ETTIGIM HAMSTER NORMAL BILDIGIMIZ FAREMI.bUGUNLERDE KORKMAYA BASLADIM IKI GUNDUR KAFESINDEN KACIYOR.ANNEM CIGLIK CIGLIGA NEZAMN KACTIGINI GORSE BAĞIRIYOR.BUNLAR GECELERİ KULAK KEMIREBILIRMI:(
bu konuyu bende çok merak ediyorum benimde bi gonzalesim var ve oda sürekli kafesinden kaçıyo.evin içinde kaybolmaması için banyada küvetin içinde duruyo orda kaçsada biraz dolaşıp kafesinin içine giriyo sanada tavsiye edebilirim:)ordan çıkamıyo çünkü..bunu swadece gece yapıyorum gündüz ilgilenmezsen çok sinirli oluyo sonra.
benimkide kactı bir gün annem cıldırdı geceleyin internetteydim bir tıkırtı geldi kalktımki hamster arkadamda kosturdu bira sonra hemn yakaladım nasıl actı kafesi anlamadım.ben kacmasın die bir telle sabitledim istediim zaman acıom.sende öle yapabilirsin
hamsterdan çok korkuyorum bi kere altını temizlerken kaçıyordu hemen kafesi kapadım bende kaçsaydı yakalamam imkansızdı yakalasam bile evden atardı
benimkilaçtı bi kere bulaşık makinasının arkasına girmiş ordan çöpün arkasına qeçip ordaki küçük domates parçasını kemiriodu direk aldım koydum kafesine bi su içio görseniz :D