Muhabbet Kuşları

Yardım
Slm ben daha önce 3 4 tane muhabbet kuşu besledim ama 3 ay önce aldım muhabbet kuşunu eve ilk getirdimde biraz ürktü diger besledim kuşlar hiç böle deildi hgemen alışmışlardı ama 3 ay önce aldım kuşta 1 2 gün için da alıştım yem yemeye su iç meye başladı ilk geldinde yemiyorsu ama aradan zaman geçtinde birşey fark ettim kuşumun dışgısı altında birikiyordu çıkmıyormu düşmüyormu onu bilmiyorum internette araştırdımda pek bişe bulamadım korktumdan petshop a geri götürdüm adam önemli birşey olmadını söledi digerki kuşlarımda hiç bçle birşeye rastlamamıştım şimdi yeniden muhabbet kuşu almak istiyorum ama korkuyorum gene öle birşey olursa diye sizce önemli birşeymiydi o neden olmuştu korktundanmı olmuştu ve yavruydu şimdi gene alcam ve sizce yavrumu alım yetişkinmi

arkadaş sen kuşu almadan önce bu forumları iyice bi oku. gece gündüz oku. iyice bilgi edin. sonra al kuşu. eğer bi problem olursa sana yardım edilecektir burda umarım. burada sorular genelde cevapsız kalmaz. ok__?

hafif dozda antibiyotik kullan kuşuna.ör:250 mg tetra antibiyotik al.kapsülü aç içinden çay kaşığının ucuyla tozundan al ve suyuna karıştır.her gün aynı şeyi yap.temizliğinede dikkat et.yeşillik veriyorsanda kısa bir süre verme.umarım sorununu çözersin.

kusunda ya ishal sorunu ya da yumurtlama zorlugu problemi var. onun icin de diskisi poposunda birikip buraya yapısıyor. antibiyotik, asprin, suyun icine kola karıstırma veya güneste kurumus tıkır-tıkır olmus ekmek verme yöntemlerinden herhangi birtanesi senin problemine cözüm olacaktır

Yanıtlamak için giriş yapın