Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ÜCRETSİZ HUSKY ARIYORUM
Merhaba bahçeli evimizde bakmak için bir husky arıyoruz daha öncede çok sevdiğimiz bir alman kurdumuz vardı ama neyazıkki kaybettik. aradan geçen sürenin ardından yeni bir arkadaş arıyoruz çok iyi bakılıcağına emin olabilirsiniz yavru olması bize alışması ve daha kolay eğitilmesi için tercihimizdir dişi yada erkek olması fark etmez ulaşımda sorun değil almak için elimizden geleni yapıcaz yardımcı olursanız ailecek gerçekten çok mutlu oluruz
benim 8 aylık bi kızım war isterseniz alabilirsiniz verebilirim ama acill tabi gelip almak kosulu ile tel 5465269276 msn [email protected] acilllll
çok teşekkür ederim bugün hemen sizinle irtibata geçicem bugün içinden verdiğiniz tel numarasından size ulaşıcam
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ben okuyunca sevinip hemen kabul ettim ama babamla görüştüm yavru olursa kendimiz yetiştirmemiz için daha iyi olur dedi cevabınızda acil vermek istediğinizi söylemişsiniz bizim için oyalanmayın başka isteyen varsa verin biz yavru arayışımızı sürdürelim
kardes husky veya golden arıyorsan www.tuzlanınköpekleri.com sitesine gircok kral parayla bile bulumıyacagın kadar cok güzel köpüşler var.hem sen köpek sahibi olursun hem onlar uyutulmaktan kurtulur.siteden tel i alıp ararsan onlar sana yardımcı olur.eger sahiblenilmişlersede google den hayvan barınakları yaz on numara köpüsler bulursun.hemde her ırktan