Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

İzmir de Jumbo çift aranıyor!!!!!

Karşılığında yurtdışından hediye gelen fife fancy kanarya çiftimi vereceğim.Ailem kanaryaları sevmediği için satmak zorundayım.Ne kadar uğraştıysamda sevdiremedim.Erkek ve dişi orjinal olup ürkek kuşlar değildir. Kuşlar çok iyi ve anne özeldir.Yavrularına en iyi bakan cins olup iyi bakılırsa yılda 12-15 yavru alınabilir.En iyi anne kuşlardan biri diyebilirim.Yuvaya bi oturdumu kalkmak bilmez :) İlgilenen varsa tel:0505 863 74 58 msn:[email protected] Şimdiden teşekkürler NOT :(mail atanlar buraya mail attım die yazsın bu aralar fazla msn e giremiyorum.)

img

ıqt

17 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan değişmiştir!!!!!!!!!!! Yurtdışından gelme orjinal fife fancy kanarya çiftim+kanarya yuvalığı(dıştan takmalı)+muhabbet kuşu çiftim+yuvalık+kafes+yemilk,suluk,oyuncak,meyvelik vs... Kuşlar çok sağlıklıdır.İki çiftim de çok iyi anlaşır.Muhabbet çiftim daha genç 8 aylıklar.Onlar kendi üretimim yani yerli muhabbetlerdir.Erkek kızgın dişi daha tam kızışmadı.Kanaryalarda öyle bi sorun yok.Onları bu sene almama rağmen 8-10 yumurta aldım.Kuşlar çok sağlıklı. Bunların hepsini verip jumbo muhabbet çifti istiyorum.Çünkü yer ve aileden dolayı sıkıntım var ve jumboları cok seviyorum. msn:[email protected] Kuşların resimlerini görmek isteyenlere msn den verebilirim. Sizin de düşünceleriniz ne olursa olsun buraya yazmanızı istiyorum. Saygılar!!!!!

img

ıqt

17 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ