Diğer Evcil Forumları > Hamster
Gine Pig
yavrusu veren veya satan var mı?istanbul avrupa yakası
Selam elımde büyük boy var yavruların bakımı zor oldugu ıcın almıyorum.eğer büyük istiyosan 30 mılyona verebılırım kadıkoyde oturuyorum.
yok yavru almak istiyorum eğer bulabilirsem gene de teşekkürler
Merhaba, Benim de yetiskinlerim var ücretsiz verebilirim. Evde olmayacagım uzun bi süre o yüzden bakamayacagım.
merhaba sn.chameleon eğer sn zofran almaz ise gine piglerinizi ben almak isterim ben istanbuldayım siz neredesiniz?telefon numaram: 0535 700 99 71 görüşmek üzere..
bi sey sorucam neden yavrularin bakimi zor olsun ki?? zaten en erken 3 haftalikken alinabilir yavrular,zaten o zaman da sütten kesilmis oluolar.
mrb, ücretsiz gine pig lerde bende alabilirmiyim 13 auğ 06 da beşiktaş kabataş iskelesinde olucam almak için tek günüm var ist u bilmiyorum aksam 17:00` de, vermek isterseniz mail atın [email protected]
Guinea Pig`imi vermek istiyorum. Dişi, 1 yaşından küçük, çok iyi huylu ve insanlara çok düşkün. Kutusu, suluk, yem ve talaşıyla birlikte verebilirim. [email protected] Erenköy`deyim.
sevgili yelissa gine piğini gerçekten almak.istiyorum ona çok iyi bakarım.bende eren köyde oturuyorum.resmini gönderirmisiniz?eğer alırsam para ile satın alabilirim ve istediğiniz zaman görebilirsiniz!1
Kızımız Püskül`ü verdik. İlginiz için teşekkür ederim.