Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Gine Pig

yavrusu veren veya satan var mı?istanbul avrupa yakası

img

zofran

20 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam elımde büyük boy var yavruların bakımı zor oldugu ıcın almıyorum.eğer büyük istiyosan 30 mılyona verebılırım kadıkoyde oturuyorum.

img

yildirimer

20 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok yavru almak istiyorum eğer bulabilirsem gene de teşekkürler

img

zofran

20 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Benim de yetiskinlerim var ücretsiz verebilirim. Evde olmayacagım uzun bi süre o yüzden bakamayacagım.

img

chameleon

21 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba sn.chameleon eğer sn zofran almaz ise gine piglerinizi ben almak isterim ben istanbuldayım siz neredesiniz?telefon numaram: 0535 700 99 71 görüşmek üzere..

img

cankuto

21 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi sey sorucam neden yavrularin bakimi zor olsun ki?? zaten en erken 3 haftalikken alinabilir yavrular,zaten o zaman da sütten kesilmis oluolar.

img

kobay

20 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb, ücretsiz gine pig lerde bende alabilirmiyim 13 auğ 06 da beşiktaş kabataş iskelesinde olucam almak için tek günüm var ist u bilmiyorum aksam 17:00` de, vermek isterseniz mail atın [email protected]

img

ozlemn

18 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Guinea Pig`imi vermek istiyorum. Dişi, 1 yaşından küçük, çok iyi huylu ve insanlara çok düşkün. Kutusu, suluk, yem ve talaşıyla birlikte verebilirim. [email protected] Erenköy`deyim.

img

yelissa

18 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili yelissa gine piğini gerçekten almak.istiyorum ona çok iyi bakarım.bende eren köyde oturuyorum.resmini gönderirmisiniz?eğer alırsam para ile satın alabilirim ve istediğiniz zaman görebilirsiniz!1

Kızımız Püskül`ü verdik. İlginiz için teşekkür ederim.

img

yelissa

18 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ