Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kara kaplumbağası bulamıyoruuum!!
mrb arkadaşlar ben kara kaplumbağası beslemek istiyorum. balıkesirde hiçbir yerde bulamadım.nerede satıldığı hakkında bilgisi olan warmı??bişey daha sorucam dere gibi bir yerde su kaplumbağaları görüyorum hep aralarında küçüklerde war onlara ewde baksam bi sorun çıkarmı?çok tatlılar
slm.. ya bn kara kaplumbagları konusunda sana yardmcı olamam ama dereden aldıgın kaplumbaglar mikrop tasıo olabilir hade onu gectim onları dogal ortamlarndan ayırarak en buyuk kotulugu yapmıs olursun..sn ne kadar iii bi ortam yaratırsan yarat dogal ortamıyla kıyaslanamaz cunku..=(=(
merhaba arkadasım lutfen bu soyledıgımı dıkkate al eger kaplumbaga ozellıkle kara kaplumbagası beslemek ıstıyorsan petshop a gıdıp satın alma,dogadan toplayım evıne de koyma.sadece eger zor durumda kalmıs bır hayvan gorursen olurya yaralanmıs yada betonların arasında kalmıs onu sahıplen bu adı ınsanlar zavallıları toplayıp talep oldugu ıcın satıyorlar...talep etmeyın onlarda vazgececeklerdır..yazık bu hayvanlara.hem doganın dengesını bozuyoruz. not:sözüm yasaklandığı halde kara kaplumbağası satan pet shop sahiplerinedir.