Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden retriever arıyorum
merhba arkdslar bn 18 ysndaım kucuk kardesımle ben golden edınmek ıstıyoruz vereblceım fıyat max. 350 ytl kopek mumkunse aylık en fazla 1 yasında olsun ılgınıze sımdıden cok tesekkur ederım msn:[email protected] tel:0536 778 38 33
merhaba benim 10.05.2007 doğum tarihli çoktatlı bir golden retriever bir yavrum var. eşim çok sevdiği için aldı bende alıştım sevdim ama aile içindeki buyuklerimiz istemedikleri için gerçekten uzulerek iyi bakacagına inandığımız birine vermek istiyoruz. ilaçları şampuanı tasması fırçası isterseniz onun için yeni yaptığımız super kulubesiyle birlikte satılıktır. karnesi aşıları aldığımız yerden garanti belgesi vardır. :((((
selam arkadaşlar melisa istersen ben 7,5 aylık erkek golden var sağlıklı ve aşıları yapılmıştır çok şeker ve oyuncudur ilgilenemediğim için satmak zorundayım malesef fiyatı makuldür istersen görüşelim gel gör köpeği sonra karar ver msn [email protected]
Merhaba, kızımız Maya 10 temmuz sabahı birbirinden güzel 4 bebiş dünyaya getirdi.Yavrulardan Romeo bizimle beraber kalıyor,O`nu vermeyi düşünmüyorduk ama evde 2 köpekle biraz zorlanıyoruz.Bütün gün işte olmasam oğlumu kesinlikle vermem:(Şimdiden "gel""git""hayır"gibi komutları anlıyor,tuvalet sorununu hallettik sayılır.Diğer kardeşlerinden farklı olduğunu düşünüyorum,ufaklık baya akıllı:)Televizyon seyretmeyi seviyor,uykusunda bile olsa duyduğu her sesi başını kaldırıp kontrol ediyor yada gidip bakıyor.Biraz da obur:)Oğlumu görenler peluş oyuncak sanıyor,yumuşacık tüyleri var.İş dönüşü annesiyle birlikte beni bekliyor.Kucağımda patilerini boynuma dolayıp uyuyor yada beni görebileceği bir yere yatıyor.Daha fazla birbirimize alışmadan oğlumu gözümün arkada kalmayacağı yeni sahibine vermek istiyorum:(Kendine güvenen,bebeğime iyi bakıp üzmeyeceğine söz verenlere fotolarını yollayabilirim..İzmir olması tercihimdir,arada görmek istiyorum en azından bi süre.Oğlumu 500 ytl karşılığında sahiplendireceğiz.Ciddi ilgilenenlere video ve foto yollayabilirim.. İzmir`de oturanlar öncelikle tercih sebebimizdir.. [email protected] veya 0 505 700 00 16
elimde 3 aylık rot var ilgilenirsen 350 ytl ye sana veriririm msn adresim [email protected]