Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Yerli Eş Bir Çift Muhabbet (İstanbul)

Evde kendim beslemekte olduğum renk uyumu mükemmel (mavi-mavi) şeklindeki yaklaşık 1.5 yaşındaki 6 ay kadar önce eş tutmuş bir çift muhabbeti ilgilenemediğimden ötürü satmak istiyorum. Şuana kadar 3 defa yumurtlayan dişi genelde 4-5 yumurta yaparak ilk batımda üzerlerine yatmadı,2. batımda yatarak bir yavru çıkardı fakat yavru 2 günyaşadı ve benim acemiliğime diğer yumurtaları artık çıkmaz niyetiyle yuvadan aldıktan sonra kırdığımda 3`ünün dolu,1`inin boş olduguğunu gördüm,dişi sürekli dolu yumurtluyor ve üzerlerine yatıyor,çift olarak anlaşmaları da çok iyi. Şuan yaklaşık 10 gün önce tekrardan ilk yumurtayı yumurtladı ve 4 yumurtası var. Malesef iş durumlarından ötürü pek fazla ilgilenemiyorum artık iyice ilgilenebilecek birilerine ihtiyaçları var. Elimde bulunan yemler vs dahil komple kafes+yavruluk ve diğer malzemeleri ile vericem,fiyat olarak da 50 ytl istiyorum,evim İstanbul-Fatih`te,almak isteyen arkadaş olursa teslimat için elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım. Fotoğraflarını en kısa sürede buraya ekliycem. İsteyen olursa mail yoluyla da gönderebilirim. Fatih 0505-4099067 ; 0538-7232494 msn/mail: [email protected]

img

tgfatih85

17 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

tgfatih85

ÖZEL MESAJ

Kuşlar siteden Burhan Kadem kardeşimize satılmıştır,bol yavrulu günler dileklerimle... İLAN GEÇERSİZDİR,LÜTFEN MESAJ ATMAYIN VE TELEFONDAN ARAMAYINIZ

img

tgfatih85

ÖZEL MESAJ