Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar

Mesaj Ekle

Çok sağlıklı iguana satılık/Ankara

iguanalarımdan 1 tanesini teraryum`da 3`üne birden yeterli alan olmayacağı için satmak durumunda kaldım, hepsi yavru ancak birisi diğerlerine göre 5 ay kadar büyük. diğerlerine göre kendini daha fazla kurtardığı ayrıca sağlık koşulları netleştiği için onu satmaya karar verdim. şehir:ankara boy: 65-70cm cinsiyet: erkek yaş:1.5 sağlık durumu: İguanama aylardır en iyi koşullarda bakmaya çalıştım, rengi parlak yeşildir üstünde kahverengi desenleri oluşmuştur, ayak parmaklarının hepsi tamamen düzgündür şişme ve kabarma yoktur, kuyruğu düzgün ve normal desenindedir, üstündeki dikenlerinde dökülme yoktur, günde 6-7 saat uvb görmüştür, vitamini hiç bir hafta eksik edilmemiştir, yemek yemesinde hiç bir reddetme ya da halsizlik yoktur(hatta fazla iştahlıdır.), deri değiştirmesi çok kısa sürede tamamlanmakta ve üstünde yapışık deri kalmamaktadır. karakteri: Elden yemek yemekte, omuzda ve kolda durmakta ancak tamamen evcilleşmemiştir arada bir kuyruk atar, elinize kolunuza alana kadar hoplaya zıplaya kaçmaya çalışır. kesinlikle ıssırmak gibi bir huya sahip değil, tuvalet terbiyesi almıştır(yuvasına selpak mendil serildiği ve düzenli değiştirildiği taktirde oraya yapar.) Fiyat: 160ytl`dir. İguananın özelliklerinden memnun kalan arkadaşlar bana [email protected] adresinden mail ya da msn yoluyla ulaşabilirler. http://www.youtube.com/watch?v=AuVfrYGMPDg buradan da videosunu izleyebilirler.

img

mck

18 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlan hala geçerlidir arkadaşlar, 15cmlik iguanalar petshoplarda 100-125 milyona satılıyor 70cm boyunda aşırı sağlıklı ve her garantisi verilen bir iguanayı bu fiyata kaçırmayınız.

img

mck

ÖZEL MESAJ

İlan güncel. fiyat 150 YTL arkadaşlar 70cm iguana için.

img

mck

ÖZEL MESAJ

İlan Güncel

img

mck

ÖZEL MESAJ

Ben talibim ankarada oturuyorum.Msn adresim [email protected]

img

hydr95