Muhabbet Kuşları

ne zaman konuşacak
merhaba benim kuşum 4-6 aylık ama nezaman konuşacak kapı sesini tekrar ediyor 30.03.2007 den beri bizimle ama bazen garip garip ötüyor acaba o konuşmanın habercisimi

Konuşmasına dair kimse bir zaman belirleyemez.bu,senin ona gösterdiğin ilgiyle orantılı bir şey.ne kadar çok ilgi gösterirsen o kadar çabuk öğrenir.hergün aynı kelimeleri sürekli tekrarla onu sev,onunla ilgilen fakat ona söyleyemeyeceği kelimeleri söyletmeye çalışma.mümkünse çapkın şaşkın cici kuş vb. gibi kolay söyleyebileceği kelimeleri öğret.fakat eğitimini aksatma hergün düzenli olarak ilgilen.konuşması mubişten ziyade senin başarın,ilgin,sevgin ve doğru eğiitiminle olacak birşey..he bir de yaşı ve cinsiyei de önemli...sana kolay gelsin..başarılar.

kapı sesini taklit ediyorsa konuşmaya başlamış demektir.. ilginizi eksiltmeyin .. artarak devam edecektir.

ama kapı sesini çok tan taklit ediyordu bide cinsiyeti belli oldu yavru olduğu için yavaş yavaş burun eti mavileşiyor bu erkek demektir sanırım belki bizden gizli gizli konuşabilirmi ben ola çok konuşuyorum en çok fener diyorum o kelime zormudur acaba

Yanıtlamak için giriş yapın