Muhabbet Kuşları

kusumun ayaklarina ne oldu?
merhaba Evde bes tane muhabbet kusu besliyoruz aralarinda en buyuk olan kusumun ayaklari diger kuslarim gibi pembemsi veya acik renk deil kusum ayaklari koyu gri renkte bunun sebebini yasliliga bagliyamiyacam cunku henuz 2,5 yasinda evde sigarada icilmiyo kusum gayet neseli ama nie ayaklari koyu gri daha once boyle bisey gordum ama o kus 10 yaslarindaydi. cevaplarinizi bekliyorum.

ayağı pembe olanlar dişi, gri olan erkektir.

Ilgin icin tesekkurler arkadasim ama kusum ayagi onceden acik renkti simdi abartmiom hemen hemen kapkara benim baska erkek kuslarim var onlarin ayaklar gri ama cok acik gri benim kusumunkiler cok koyu acaba bi hastaligimi var?

kuş neşeli demişsin. kuşta bi huzursuzluk yoksa sanırım normal bi durumdur bu. ayaklarında kaşıntı felan war mı acaba. sadece görünüşten şikayetçiysen kuşun huzurunda bişey yoksa bence sorun yok. ama diğer arkadaşlarımızın da fikrini almakta fayda war. sen çok tasa etme

merhaba arkadşaım.. kuşlarımız ırk ırk tır.. bilhassa jumbo kırığı dediğimiz cins.. yani ingiliz kuşları .. yaşları ilerledikçe ayak rengi koyulaşır.. kuşunuzda sağlıksal açıdan hiç bir problem yoktur.. bu tabii dir..

Yanıtlamak için giriş yapın