Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
Ankara`da muhabbet - 2.sayfa
Ankara`da oturuyorum. Çok küçük muhabbet kusu arıyorum. Yas cinsiyet renk cins hic onemli degil. Ama anne baba kusu kafesten atmadan once(daha kanat bile cırpamazken)almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
kardeş bende etimesguttan kuşların son durumunu öğrene bilirmiyim acaba kuş almaya kararlıyım eğer iki gün içinde cevap vermezsen şayet belki başka yerden alarım ama bildik güvendik yer olmasını isterim acele cevap bekliyorum
elimde mavi erkek yavru var. o yavrulardan. birde yeşil erkek ve beyaz parcalı mavi dişi var satabileceğim.
slm.yuvadan muh.kuşu verebilirim ilgilenirsen.şu anda üç yavrusuna bakıyor.ilk yavru her zaman için en kaliteli ve konuşabilen yavrudur.
YUVADAN MUHABBET KUŞU VEREBİLİRİM YERİM KEÇİÖRENDE TEK25,TOPTAN 17,5 YTL OLUR PAZARLIK YAPMAM
ankaradayım bende daha kanat çırpamaz yavru ingiliz kuşlarım var hiç bi yerde bulamazsın böyle kuşları numaram : 05358250656
arkadaşım alacağın 1 tane yavru muhabbet kuşu.20 kişiyi seferber ettin cevap yazma gereği bile duymuyosun.insan bi cevap yazar. 250 ytl de versen sana kuş falan yok. insanlar evlenirken bile senin kadar düşünmüyor.