arkadaşlar öncelikle mrb.ben (eğer mümkünse) herkesin mubişi ile nasıl vakit geçirdiğini,nasıl oynadığını ve nasıl eğlendiğini yazmasını istiyorum...böylelikle paylaştıkça yeni şeyler öğrenebiliriz:D ve kuşunuzu oyunlara nasıl alıştırdığınızı da yazın:D böylece biz de alıştırıp kuşumuzla eğlenebiliriz.benim daha mubiş yeni olduğu içn birşey yazamayacağım..sizlerden bekliyorum(mümkünse)
merhabalar
Ben genelde vaktimi bilgisayar basinda geciririm 5 tane mubisim var bunlardan 4 tanesi insana alisik birtanesi haric cunku onu Anilar isimli kusuma es olarak aldik anilar sakat bir kus kanadi kirik diger uc kusum ben bilgisayarin basindayken hep gelip monitore konuyorlar anilarda ucamadigi icin yuruge yuruge ayagimin yanina geliyo onuda elime alip digerlerinin yanina koyuyorum hepsi bir agizdan otuyo. Kuslarimi ozgur yasatmayi seviyorum devamli geziyorlar ve beni bilgisayar basindayken beni seyrediyorlar.
Benim şaşkın da parmağıma konup tırnağımı kemiriyor:D:D..ve parmağıma kafa atıyor:D kuşumla bol bol konuşup,oynayarak vakit geçiriyorum...
bende boya kalemlerile dikkat çekicek bir şekilde izliyor beni sonra boya kalemlerini gagasıyla alıp oda yazmak istiyor ama hiç çizgi atamadı:) o insanlara çok alışık elini uzatt o sana geliyor bişeyle ilgilenince parmağımı getiriyorum kızıyor:)
onla ço kvakit geçiriyorum konuşuyorum bukadar