iron dog demişsin ki kuşları çifleştirmeden evvel; önce erkek ve dişiyi ayırırım birbirini görmezler, ardından birbirini görürler ulaşamazlar, sonra da birbirine ulaşırlar, en sonunda aynı kafese atarım bi de yuva takarım çifleşirler demişsin. benim sorum şu: bu olaylar ne kadar süreyle gerçekleşecek. mesela ne kadar birbirni duyacak ne kadar birbirine ulaşacak vs vs vs bunları teker teker gün sayısını yazar mısın?????
arkadaşım bu süre en az 3 haftadır.. eğer sağlam olsun istiyorsan 5 hafta kadar beklemek gerekir..
yanlız kuşların bir birlerini görmelerine dikkat et..
nijer.. kalamar.. mama olayını eksit etme...
bir şey daha eklemek isterim.. eminönünden almış olduğunuz kuşların %90 ı kısırdır.. yumurtlasa dahi boş çıkacaktır.. üretim yapmak istiorsanız.. çevernizdeki üreticilerden çift almanızı tavsiye edeirm..
ucakici demissin ki "eminönünden almış olduğunuz kuşların %90 ı kısırdır.. yumurtlasa dahi boş çıkacaktır.. ".Eminönde satılan kuşların zaten %70-%80 i yavru kuşlar nasıl hemen bunlara kısır diyebildin merak ediyorum.Geri kalan kuşlar zaten yorgun kuşlar ya da kısır diyebiirsin bunu anlarımda yavru kuşlara nasıl kısır diyebildin merak içindeyim.Orada birçok petshop hepsi farklı farklı kuşların iyiside var kötüsüde ama genelleme yapmak imkansız bence...