Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YARDIM VE ÖNERİLERİNİZ

SELAM ARKADAŞLAR. CİKLİT BALIKLARIYLA İLGİLİ TÜRKÇE KAYNAK KİTAP ARIYORUM. ARADIM TARADIM BULAMADIM.BU KONUDA KAYNAK GÖSTEREBİLECEK ARKADAŞLARIN YARDIMIN BEKLİYORUM.BİRDE CİKLİT BALIKLARINI NE TÜR CANLI YEMLEMLERLE BESLEMEK GEREKİR. SALYANGOZ VE SOLUCAN VERİLEBİLİRMİ.TECRÜBE VE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. SAYGILAR.

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm Falco,

Cichlidlere canlı yem olarak su presi, veya kurt verebilirsin.Ama kurtu tavsiye etmem çünkü iğrenç kokar belkide uğraşmak bile istemezsin.Eger illada kurt yem almak istiyorsan kurutulmuş küp şeklinde kurtlar var onlardan al derim ve faydalıdırda. Neyse birde bizim önceden solucanlarla tartışmış oldugumuz bir form var bunu açarak  solucanlar hakkında bilgi edinebilirsin buyur: http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=1651  ;)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk ler crano

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bişey degil.Görevimiz ;)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano bu isi yapıosan katlancan en iii canli yem kurt su piresi ve artemia salina buyuk olanlari yalniz artemiayı buyutmen biraz zaman alir oyuzden soklanmis artemia al yeni cikti buyuk pet shoplarda bulursun ve kitap arıosan hep eski kitaplar ve yanlis bilgi icerikli yeni ariosan yurt disindan bulcan turkceye cevirtcen bizim turkiye farkindaysan yurt disina oranla pet shopla ilgili konularda nerdyse 20 sene gerideyiz bir profesyonelsen anlamissindır sevgiyle kalin "mercan_shark"

Her ciklit etcil değildir tropheuslara et verirsen öldürürsün.DİKKAT

img

gnrlbulent

19 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam; AKVARYUM Balıkları Ansiklopedisi Prof. Dr. Alpbaz 1100 Renkli Resim Kitap kuşe kağıda basılmıştır. Kapak: Renkli resimli kuşe ciltli. Ebadı:17.5 x 30.5 Cm. 214 sayfa. 2000 basım ok.:))

img

fısherman48

19 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam, elimdeki yararlı kitaplar;

Peter W. Scott, 192 sayfa, hardcover, kuşe kağıt baskı

Books for cichlid fans (African & American

Akvaryum Balıkları Ansiklopedisi

Prof. Dr. Atilla Alpbaz'ın

Bütün Yönleriyle Akvaryum

MERGUS Cichlid Atlas Author: Dr. Uwe Römer1311 pages, 1400 photos

Akvaryum Dünyası Dergisi

Ciklitler solucan yer tuzla öldürüp iyice yıkayıp parçalar halinde ver

Selam Falco , al sana bir kaç kitap daha ;

Bütün Yönleriyle Akvaryum, Peter W. Scott

Akvaryum Bakımı, Dick Mills

A'dan Z'ye Akvaryum, Yalçın şahin

Derin Mavi Atlas, Tübitak Popüler Bilim Kitapları

Sualtından Yansımalar, Alptekin Baloğlu

ciklitlerine solucanları iyice yıkayıp parçalar halinde verebilirsin.Dondurulmuş kurtçuklarda verebilirsin.Her türlü deniz ve tatlı su balığını iyice yıkayıp küçük parçalar halinde verebilirsin.(İnsanların yediği her tür balığı):))

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ