🔒 Üyelere Özel
yeni eklediğim videoyu beğeninize sunuyorum ve yorumlarınızı 4 gözle bekliyorum...
arkadasim kusunu izledim cok tatli bir esi benzeri yok:)
sunu sormak istiyorum kusuna nasil boyle guzel konusmayi ogretiyon bana 1-2 tuyo verirmisin tesekkurler.
merhaba, aslına bakarsanız marifetin çoğu ablama ait :P her işten gelir gelmez onunla ilgileniyor bende evdeolduğum zamanlarda ilgileniyorum... algısı çok kuvvetli ama 10 a kadar sayması için nerdeyse 3-4 ay uğraşıyoruz sürekli tekrar ediyoruz o da zaten bizi dinlemeyi çok seviyor geriside kendiliğinden oluyor zaten...umarım sizinkide bu kadar konuşur...
ya abicim gerçekten nasıl yaptın şöyle doğru düzgün şeyler yaz da bizde öğretelim kuşumuza konuşmayı.
youtube`yede yazdım; arkadaşım allah nazardan saklasın harkulade bence. benim iguanayı konuşturcam siz o zaman görün :) allah kuşuna zihin açıklıgı versin 41 kere maşallah...
bence süppppppppppeeeeerrrrr bi kuş ve video allah herkese böle kuş nasip etsin
süper ya maşallah :) tanıdığım herkese yolluyorum bayıldmm :)
bn nası konuşuorm heyret bişi ya =) keşke bnm kuşum da dese =)
tam anlamıyla mükemmel :D
Ben nasıl konuşuyorum hayret bişi ya :D
ben nasıl konuşuyorum garip bişi ya :D
puhahaha...
cluster8 çok uğraşmışsın bayada inceleme yapmışsın belli ama senin için üzüldüm zira kuş konuşuyor hemde çatır çutur :))
görmeyince inanamayabiliyo insanlar ama görünce heeee diyolar bide vay be :))
yuh yanlız cidden arkadas abartmıs biraz ne kız sesi yani.muhabbet kusu olan herkes anlar bunun kuş sesi oldugunu.asıl küçük bi kız bole ses cıkaramaz.hadi diyelim ole bumbleb bole bişey yapınca eline ne geçicek haha kız sesini kuş sesi die yutturuyorum holeyy fln gibisinden...mantıklı olalım lutfen arklar..:)