Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
tosbigimmm hasta hep uyuyor
arkadaşlar sürekli uyku halinde wede hiçbirşey yemior yardımcı olabilcek yada fikri olan war bekliyorum son derecede ciddi durumu birkaç gündür aynı durumda..... plastik kaplar wardırya küçük onlarda besliyordum şuana kadr aldıgım yer bu şekilde yşar demişti bana ama baktım ki alakası olmayan bi durum war yerinin büyük, suyun değişmesi 2 günde artı 2627 derece scaklık olması wede su vitaminlerinin yem vitaminlerinin farklı olarak kullanmıyordum 2çeşit wardı. bide vitaminleri wardı yemlerine kattıgım bunların yanında artı olarak ekleyecek bi konunuz warssa lütfen cvp yazın bekliyorum... şimdiden teşkürler...
walla üzülüorum sizlere ama ölecek hayvanın kurtuluşu mucize.arkadasım hayvan almaya giderken anlayan biri ile gidin yoksa petshoplar ellerindeki hasta hayvanları satıor ve gözünüzün içine bakarak yalan konusuor vitamin falan zaten hikaye benden tavsiye yetişkin bi tane al yavru alma cünkü 3 yavrudan ancak 1 i yetişkin olur diğerleri ölür.yardım istiorsan güneşli bi yere koy ama düzelmesi mucize muhtemelen aldığında bile hastaydı.
Birkaç gündür halsiz ve uyku durumunda demişsin ama başka belirtiler yokmu. Bu işin daha öncesinde neler yapıyordu mesela .Nefes alırlken ses çıkarması ko,caman ağız açması filan olmadımı. Bu durumdan kurtulması o söylediğin şartlar altında zor veterinere gitmeyi deneyebilirsin zatürre ise antibiotik ile müdahele edilmeli.
benimde böyle birşey başıma geldi.gözleri sürekli kapalı,birşey yemiyor ve çok nadir hareket ediyordu.günler geçti hareket etmez oldu.bacağına,eline dokunduğumda içine çekerdi ama çekmez oldu ve kas katı kesildi bende onu toprağa gömdüm.ama seninki belkide kış uykusuna yatmış olabilir.