Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Devren satılık üretimhane, 5 katlı sıfır salmalar (Resimli)
Henüz birkaç ay önce kurduğum ancak sağlık sorunlarım yüzünden içine kuş bile koyamadığım üretimhanemi satıyorum. Dileyen üretimhaneyi alıp hemen işletmeye başlayabilir, dileyende sadece salma ve malzemeleri alabilir.
MALZEMELER:
Salmalar Marmara Kafes imalatı olup toplam 175 cm yüksekliğindedir.
Her katı 35x35x25 ölçülerinde, 5’er katlı 3 yemlikli ve 3’er kapılı 20 adet salma (toplam 100 çift kuşa uygun), bunlara ait tünek, suluk, yemlikler dahildir.
Tüm malzemeler sıfırdır.
Yerim Fıstıkağacı’ndadır.
İş telefonu: 0 216 310 23 64 Cep telefonu: 0 537 309 53 69
İyi akşamlar kafeslerin fiatını öğrenebilirmiyim
Satış günceldir.
iyi günler diliorum.bana sadece 10 çift yer gerekio eğer hepsini tek kişiye satma gibi bi niyetiniz yoksa ben 5erli olarak gördüğüm kafeslerden 2 sıra yani 10 çift için almayı düşünüyorum. ancak aydının söke ilçesindeyim gönderme ihitimaliniz varsa ve para konusunda anlaşabilirsek sevinirim.yemlik suluk ihtiyacım yok ama işiniz görülsün manasında alabilirm. cvbınız bekliorum isterseniz ekleyin msnde konuşalı[email protected]. haberleriniz bekliorum ve acil şifalar diliorum umarım sağlık sorunlarınızı atlatır kuşçulukk yapmaya başlarsınız.
slm kafesinize komple ne kadar fiyat istiyorsunuz adresim [email protected] sizden cevap bekliyorum
Satış devam etmektedir. İş telefonum: 0 216 310 23 64 Cep telefonum: 0 537 309 53 69
fiyatlarıda bana atarsan belki bende alabilirim... [email protected]
Salmaların 7 tanesi satılmıştır. Kalan 13 salma için satış devam etmektedir. İş telefonum: 0 216 310 23 64 Cep telefonum: 0 537 309 53 69 Saygılar
Değerli arkadaşlar, Elimde 11 adet salma kalmıştır. Satış devam etmektedir. Saygılar
arkadaşım kafesleri hala bitirmediysen fiyatları öğrenmek isterim adresime yollarmısın. [email protected]