Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
HUSKY hastasıyım
bana lütfen ankara civarında acil husky yavrusuna ihtiyacım var yerim müsait kardeşimin doğum gününe süpriz yapmak istiyorum ücret olarakda 200ytl civarı veririm... tel 05057092644 [email protected]
bende 8 aylık dişi war istersen alabilirsin ok amam marasta istersen otobus ile gonderrim tel 05465269276 aciilllll
bende de dişi var 1 yaş antalya da istersen 05362365827
iki yaşında var bendede dişi,eğitimli saf husky,aşıları tmm 200 ytl.adersim [email protected]
arkadaslar benım bir disim birde erkegim var su anda onları ciftlestırmeye hazırlanıyorum ama yaklasık 3 ay sonra yavruları alabilirim eger isteyen varsa yardımcı olurum diger köpek arayan arkadaslarada yardımcı olmaya calısırım tanıdıklarım var sorayım ben hemen hemen hergun gırıyorum bu sıteye dıger arkadaslara yardımcı olurum erkegın ısmı leon disi zeyna ikiside safkan sibirya
banada yardımcı olursan sevınrım :( [email protected]
bende isterem husky köpekleeerden bende isterem yavru bebişlerdeeen öksüzmiyeeem yetimmiyeeem :D [email protected]
ankaradayım şu anda 21 haziran doğumlu siyah-beyaz,mavi gözlü dişi bir husky var.ilk aşısı yapıldı. düşünürsen [email protected] dan bana ulaşabilirsin.
Arkadaşlar bende husky var hemde eğitimli ve ew terbiyeli çok ta akıllı 1 yaşını geçmemiş dişi bir gözü mavi diğeri ela yeşil gibi... isteyen olursa [email protected]
elimde 6tane husky var 2bucuk aylık suanda.konyada ikamet ediyorum.ama ankaraya getirebirim..05377496566 nolu telden irtibata gecebiriz.