Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

2 Golden

Tercihen 1 erkek ve 1 dişi ya da 2 erkek Golden retriever yavrusu arıyorum. Çok iyi koşullarda bakılacağı konusunda garanti veriyorum.

img

kurslehrer

19 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben 2 gün önce golden retriever safkan bir köpek aldım. Annemi bir türlü alıştıramadığım için satmak zorundayım. İlgilenirseniz...

img

duygusav

17 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ücret olarak ne öneriyorsunuz. Bunun yanında cinsiyeti ve yaşı nedir? Ayrıca hangi ildesiniz? Cevap bekliyorum. Hoşça kalın

img

kurslehrer

19 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bende 1 erkek golden yawrusu satın almak ıstıyorum ucret olrak max. 350 ytl wereblrm [email protected] 0536 778 38 33 yadımcı olursanz sevırnırm ıyı gunlerrr

img

melisakinaci

17 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim 2,5 aylık bi goldenim var taşınacağımız balkonsuz bi eve geçeceğimiz için tüm eşya ve kulubesiyle veiyorum: fiyatı görüşülür. isterseniz resim yollarım. [email protected]

img

serpilhs

17 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] melisacım bu adresi eklersen sana yardımcı olacaklardır hem bakımı konusunda bilgi sahibi edebiliyorlar hemde köpişine kavuşursun inşallah çok şirin goldileri var dostuna biran önce kavuşman dileğimle

img

jasjas

17 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar isteyen olursa 7,5 aylık goldenimi satmak zorundayım fiyatı makuldur aşıları tamamlanmış çok oyuncu bir köpiş tuvalet eğitimli isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler [email protected]

img

gecce

17 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....350 ytl 3 dişi 2 erkek

img

fuatuba

17 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ