Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
2 Golden
Tercihen 1 erkek ve 1 dişi ya da 2 erkek Golden retriever yavrusu arıyorum. Çok iyi koşullarda bakılacağı konusunda garanti veriyorum.
Ben 2 gün önce golden retriever safkan bir köpek aldım. Annemi bir türlü alıştıramadığım için satmak zorundayım. İlgilenirseniz...
Selam ücret olarak ne öneriyorsunuz. Bunun yanında cinsiyeti ve yaşı nedir? Ayrıca hangi ildesiniz? Cevap bekliyorum. Hoşça kalın
mrb bende 1 erkek golden yawrusu satın almak ıstıyorum ucret olrak max. 350 ytl wereblrm [email protected] 0536 778 38 33 yadımcı olursanz sevırnırm ıyı gunlerrr
benim 2,5 aylık bi goldenim var taşınacağımız balkonsuz bi eve geçeceğimiz için tüm eşya ve kulubesiyle veiyorum: fiyatı görüşülür. isterseniz resim yollarım. [email protected]
[email protected] melisacım bu adresi eklersen sana yardımcı olacaklardır hem bakımı konusunda bilgi sahibi edebiliyorlar hemde köpişine kavuşursun inşallah çok şirin goldileri var dostuna biran önce kavuşman dileğimle
selam arkadaşlar isteyen olursa 7,5 aylık goldenimi satmak zorundayım fiyatı makuldur aşıları tamamlanmış çok oyuncu bir köpiş tuvalet eğitimli isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler [email protected]
sewgılı kızım zeytın 2 yasında annee oldu cok saglıklı yawrularımızı satmayı dusunuoruz...resımlerı war ısteyenlere yollayabılırım. 23/07/2007 dogumlular 40 gun emzırılmelerı gerekmektedır o yuzden 1,5aylık olabıldıklerrınde sahıp olabılıceksınız....350 ytl 3 dişi 2 erkek