Kendi buyuttugum insana alışkın ucan, ele gelen 1 yaşında erkek muhabbetimi resimde gorulen kafesi ile beraber satıyorum..
izmir dısına gondermeyi dusunmuyorum .fiyat 60 ytl
saygılar..
🔒 Üyelere Özel tel :🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ilan gunceldir
merhaba ben istten acaba iste göndermeniz mümkünmüü benim aradığım renkelerde ve ebatta aynı ona benzeyen bir dişim var nezamandır eş arıyorum ona msn den sizi eklicem iyi günler dilerim :)
kafes sizde kalsın eğer verebilrseniz 30ytl param var. ve kuşunuzun çok mutlu olacağı harika bir kümesim var. yaklaşıkda 25 adet 8-9 aylık muhabbet kuşum var.
🔒 Üyelere Özel
bu sıcaklarda gonderemem arkadasım hayvanın ölümüne sebep olmayalım..arabayla otarafa gelen bir tanıdıgınız varsa gonderebilirim..
arkadaşım bana kafes veya daha uygun bir kuşun warsa satarmısın ve fiyat konusunda düsünürüz.MSN : 🔒 Üyelere Özel
Mrb, kuşunun resimlerine baktım; gerçekten çok güzel. bornova`da oturuyorum ben, kafesim olduğu için yalnıca kuşla ilgileniyorum. fiyat belirtirsen sevinirim..
kocaelidenım kafesi ayrı satarmısın bana ve kaca satarsın eger kafesde anlasablirsek kuşda da anlaşabiliriz. MSN : 🔒 Üyelere Özel