Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kırmızı yanaklı tatlı su kaplumbagaları

İyi gunler bende tatlı su kaplumbagası var su anda 4 yasında pet shopta cok buyuk kaplumbagalar gordum benım sorum sey olacak tatlı su kaplumbagaları ( kırmızı yanaklı ) kac yasında ürerler ona gore o yaslarda bır cıft tatlı su kaplumbagası alcam bıde kolay urerler mı ?

img

pckopath

18 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Red ear slider cinsi kaplumbağalarda cinsel olgunluğa erkekler 2-4 dişiler 5-7 yaşlarında ulaşıyorlar. Fakat yaş kadar boyda önemli erkeklerin 4 inch yani en az 10 cm dişilerin ise 6-7.5 inch yani en az 15-20 cm arasında olmaları lazım. Aksi takdirde eylem gerçekleşmiyor Üretme işine hiç heves etmeyin ev oramında akvaryumda imkansızdır. Bunu başaran tek bir kişi bile görmedim duymadım. Çok ender olarak akvaryumda çiftler arasında çiftleşme olabilir hatta çok daha ender olarak yumurta bile alabilirsiniz. Ama o yumurtalar büyük ihtimal döllenmemiş olacaktır. Zaten döllenmiş bile olsa yavru almanız mümkün değil. Mümkün olsaydı bilirdik. Dünyada bir yerde bu konuya ciddi olarak eğilen birilerinin akvaryumunda mutlaka gerçekleşirdi. Sonuç olarak evde yavru filan almanız imkansız.

img

frozen

19 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cok tesekkurler benı aydınlattıgınız ıcın

img

pckopath

18 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cok tesekkurler

img

pckopath