Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ücretiz ROTTVEİLER YADA GOLDEN VEREN YOKMU YAAAA...
ben köpeğim oldun çok istiyorum daha öncedende köpek besledim ama yerimiz müsait olmadığından vermek zorunda kaldık şidmi yine köpek istiyorum bana nolur yardım edin istanbuldanım ve ücretsiz yavru rottveiler yada golden arıorum lütfen bekliorum cevaplarınızı..çok ii bakıcamdan emin olabilirsiniz:D
8 AYLIK ERKEK GOLDEN İLGİLENİRSEN CEVAPLA
bende ilgilenebilirim kemalpaşa :D [email protected] adresim :)
ya bende ilgilenirim bu ilanla gerkirse standartı kadar vermesemde biraz ucret de verebilirm...
bir golden ile rotwailler çok ama çok farklı kişiliklere sahipler hatta birbirlerine çok zıt köpekler özellikle bu iki köpeklere ilgilenmeniz gerçekten çok enterasan, RORWAİİLER hayranı olan bir kişi GOLDENRETRIWER besleyemez, GOLDENRETRIWER hayranı olan bir kişi ROTWAİLLER`i hiç beslyemez eyer gerçekten iyi bir sahip ve bakıcı değilseniz bence iyi düşünün, yanlış anlamayın ilanınızı gördüm ve bir eğitmen olarak size bilgi vermek istedim, inş. aradığınızı bulursunuz saygılar......
ya ben tatildeydimde yeni geldim biraz geç kalmış olabilirim cvp için ama eğer köpeğiniizi vermediyseniz görüşelim msn adresinizi verirseniz bekliorm umutla :D:D:D