Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

EVCİL CÜCE ARA (ASKER ARA) SATILIK TAKAS

ÇOK EVCİL ELDE OMUZDA DIŞARIDA GEZEN ARA PAPAĞANIMI SATMAK VEYA İYİ KANARYA YADA ÇİFT MUHABBET KUŞLAR İLE TAKAS ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İSTEYENLERE ELİMDE OMUZUMDA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİRİM.ÇOK UYSAL SAĞLIKLI BİR HAYVANDIR MAİL ADRESİM:[email protected] ADRESİNDEN MAİL VEYA MESSENGER YOLUYLA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ MSN İM AKŞAM SAAT 20:00 DEN SONRA AÇIKTIR...

img

astrazeneca

17 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşu msn de gördüm maşşallah çok şeker bişi fakat cinsi hakkında yanılıyorsunuz, papağanın cinsi PATAGONYALI KONUR`dur yani asker ara değildir ki asker ara Türkiyede ben hiç görmedim petshoopların bu konudaki bilgi eksikliğinden kus alan kişilerde bu şekilde yanılabiliyor, cüce ara ve patagonyalı konur ve asker ara bunlar çok farklı türlerdir saygılarımla

img

mcaglarankara

18 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izabel türü kanaryalarla değişmek isterseniz papağanınızı ben alabilirim.yer antalya [email protected] 05368590971

img

bozova

18 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ÖNCELİKLE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM BU SAYEDE HİÇ OLMASSA PAPAĞANIMIN CİNSİ KONUSUNDA TAM BİLGİ SAHİBİ OLMUŞ OLDUM NE YAZIKKİ ÜLKEMİZDE BULUNAN PETSHOPLAR SADECE SATIŞ AMACI İÇİN VEYA CAHİLLİKLERİNDEN DOLAYI VEYA RENK BENZERLİĞİNDEN DOLAYI "PATAGONYALI KONUR" DİYE TABİR EDİLEN TÜRÜ İNSANLARA ASKER ARA DİYE SATIYORLART BU YANLIŞI DÜZELTMEK İSTEDİM. SAYGILAR İLANIM GÜNCELDİR BU ARADA KUŞUN FİYATI 750,00 YTL DİR. EVCİL ALIŞKIN WEBCAM DAN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ.

img

astrazeneca

17 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ