Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

TÜM KUSLARIMI SATIYORUM

MADDİ OLUMSUZLUKLARDAN DOLAYI TÜM KUSLARIMI SATIYORUM, TOPLAM 6 ÇİFT KUS VAR ;

2 ÇİFT ORJİNAL JUMBO ( YAVRUSU ALINMIŞ )

3 ÇİFT İNGİLİZ ( safkan )( GEÇEN AY YAVRULARINI SATTIĞIM KUSLAR )

1 ÇİFTTE YENİ YAVRU KIZMASI

İLETİŞİM : 0555 305 64 46 - [email protected]

AYRICA KENDİ YAPTIĞIM İÇİ SUYA VS DAYANIKLI MDF MALZEMEDEN YAPILMIS 4 ÇİFT ÜRETİM GÖZLÜ ALT TARAFI SALMA ( İSTENİRSE ALTIDA BÖLÜNÜR ) ŞEKLİNDE OLAN ÜRETİM DOLABINIDA KUŞLAR SATILDIKTAN SONRA SATARIM ( DOLABIN İÇİNDE YUVALIKLARI TÜNEKLERİ 1 HAFTA DAN FAZLA İDARE EDECEK YEMLİKLERİ TAKIM HALİNDEDİR )

kuslarımı bilen bilir hepsi kendime ayırdığım kuslardır fakat maddi olumsuzluklardan dolayı satmak zorundayım, jumbolar ( erkekleri tam bir şhov kusu ) yurt dışından gelmiştir eminönündekiler gibi hollanda doğumlu değil belçika doğumludur , ingilizlerim ise ankarada saf kan ingiliz üreten bir abimizden gelmiştir ve yavruları geçen ay satılmıştır , yavru kızmalarını ise görenler hayranlıkla bakıyor,kuslarım kesinlikle işi bitmiş ve ucuz kuşlar değildir , değer veren ve bu işi seven kişilerin alabileceği kuşlardır, sadece örnek olması açısından bir iki resim ekliyorum alacak kişiler fiyat ve diğer konuda benimle irtibata geçerse bilgi verebilirim.

BİR KAÇ RESİM :

img

mcaglarankara

18 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. kuşlarını gördüm. ama fiyat yazmamışsın. eğer anlaşırsak kuşlara talip olabilirim. [email protected] 0532 490 61 67

img

fatih1078

18 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ