acilen ücretsiz verıyorum hamsterr ciddi olanlar lutfen..
10 aylık hamsterımı ailem doğum gunu hedıyesı kedı aldıgı için çok ama çok uzulerek verıyorum:(çok sevimli ve ınsancıl sımsıyah altında beyaz çizgisi var.ozel kafesı ve gereçleriyle verıcem.cıddı olan arkadaslar varsa EN GEÇ CUMA GUNUNE KADAR BENLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR.CUMARTESİ GUNU HAMSTERI VERMEK ZORUNDAYIM EGER KIMSE ALMAZSA:(PET SHOP A VERICEM:(LUTFEN YARDIMCI OLUN ARKADASLAR.TEK ŞARTIM MSN VEYA TLFONLA HER AY NASIL OLDUGUNU BILMEK
merhaba,
ikiz yeğenlerimden biri ameliyat oldu..11 yaşındalar..bir hamster istiyorlar..istanbul yenibosnada oturuyorlar..eğer vermeyi düşünüyorsanız talibiz..
iyi günler..
ya şimdi verdin mi hayvanını ben alabilirim kocaeliye yollar mısın?
YA BEN TALİBİM BANA ULAŞSANA
BEN ALABİLİRİM ÇOK İYİ BAKACAĞIMA EMİN OL.BEN İSTİYORUM.HEMSTERLARLA ARAM İYİDİR GEÇEN SENE BAKMIŞTIM.KAFESİDE VERİRSEN SEVİNİRİM.BEN SAMSUNDAYIM.SAMSUNA YOLLARSAN KARGO ÜCRETİNİ BEN VERİRİM.EVDE İNTERNETİM VAR.MSNEM HERGÜN AÇIKTIR.VERİRSEN SEVİNİRİM.TEL:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel
ben talibim eger cevabi hemen atabilir misin? ya da msnimi al:
🔒 Üyelere Özel
wallahi arap olacagım.biri hamsterimi ücretsiz verecem diyor.ne bir e-mail adres ne telefon ne şehir.dalgamı geçiyosun ya sen.biri ben talibim diyor ondada hiçbir bilgi yok.dalgasına takılım bakalım siz.bedava deyince ne kadar balık gelecek diye mi bu.ayıp ya.
ya bnd almak istiom sakaryaya yollarsan sevinirim lütfen tlf: 🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel
arkadaşım ben izmirdeyim eğer gerçekten iyi birine vermek isterse n ben varım şu an bi tane hamsterım var kafesi iki katlı geniş rahat şu an zaten tek bende ona eş arıyordum bana verirsen gözün arkada kalmasın msn ne 🔒 Üyelere Özel arar san teşekkür ederim