Arkadaşlar acil yardım kuşum mantar`a yakalandı...
Arkadaşlar benim çift kuşumdan dişi 2 ay önce öldü. Toplam 5 yavru alabilmiştim onlardan. Yavrularından biri de öldü. Benim sormak istediğim; erkek kuşum mantara yakalandı gagasının etrafları ve ayakları beyazladı ve bayağı kalın bir tabaka mantar pulları mevcut. Bunun için ne yapmalıyım. İlaç ismi ve bulacağım yer hakkında bilgisi olan değerli arkadaşlarımdan acil yardım istiyorum.İlginize şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla,
kardeş git mi veterinere vsor o sana yardimci olur hem ilaçta verir
Öncelikle geçmiş olsun. Mantar tedavisi çok basittir endişelenme. Eczaneden vicks krem al kuşunun mantarlı bölgelerine sür. Bu tedaviyi gün aşırı uygularsan kısa sürede kuşunun iyileştiğini göreceksin. Mantar geçince ilacı uygulamayı bırak. Ben bu tedaviyi mantar olan tüm kuşlarıma uyguluyorum şimdiye kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. İyi günler
terramycine diye bir merhem var eczanelerden kolayca bulursun. onu mantarlı bölgelere günde 1 kez sür. tercihen gece kullan. tabi bu kuşunu diğerlerinden uzak tut.
slm jaws. telasa gerek yok. standart mantar kremi bütün pet shoplarda bulunuyor. aksamları ısıgı kapatmadan önce kusunun gagasına ve ayaklarına sürersen gece kusun hareket edemedigi icin daha etkili olacaktır. gecmis olsun