Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Satılık toptan kanarya, çok ucuz.
taşınacağım ve yer sıkıntısından dolay 2 aylık ile 4 aylık arası değişen 15 kanaryamı satma istiyorum 5 yokrshire 10 mozaik bulunmakta( moaikler şuan renk alma aşamasında). tanesi 50 ytl.. isteyene resim yollarım
yorkshire kanaryalarının fotoğraflarını [email protected] adresine gönderirsen kuşları ben alabilirim. Mozaiklerinde fotolarını bir gönder aralarından beğendiklerim olursa onlardan da alabilirm. ayrıca istanbul damı ikamet ediyosun ??
yerim ankarda. yorkshirelar henüz 40 günlük. fotolaronı yarın sana ulaştıracağım.
kardeş resimlerini [email protected] adresine atarsan bende bakabilirim teş
slm. kardeş msn.. tlefon yokmu. satılık diyorsunda sana nasıl ulaşacağız. lütfen yazarsan dahaiyi olur. teşekkü[email protected]
msn adresim: [email protected] veya 0538 943 59 09 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.
ben de ankaradayım resimleri yorkshire ların yollarsan sevinirim duruyorlarsa tabiki hangi semttesiniz [email protected]
toptan alırsanız yorkshirelar 40 ytl mozaikler 30 ytl, yarısından fazlası bilezikli. yaşları 40 günlük ile 4 aylık arası değişmekte.
elinde kırmızı beyaz dişi varsa 1 tane almak isterim kaç lira olur? [email protected]