Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Satılık toptan kanarya, çok ucuz.

taşınacağım ve yer sıkıntısından dolay 2 aylık ile 4 aylık arası değişen 15 kanaryamı satma istiyorum 5 yokrshire 10 mozaik bulunmakta( moaikler şuan renk alma aşamasında). tanesi 50 ytl.. isteyene resim yollarım

img

adalya

19 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yorkshire kanaryalarının fotoğraflarını [email protected] adresine gönderirsen kuşları ben alabilirim. Mozaiklerinde fotolarını bir gönder aralarından beğendiklerim olursa onlardan da alabilirm. ayrıca istanbul damı ikamet ediyosun ??

img

elveriand

18 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yerim ankarda. yorkshirelar henüz 40 günlük. fotolaronı yarın sana ulaştıracağım.

img

adalya

ÖZEL MESAJ

kardeş resimlerini [email protected] adresine atarsan bende bakabilirim teş

img

baranbey2

20 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. kardeş msn.. tlefon yokmu. satılık diyorsunda sana nasıl ulaşacağız. lütfen yazarsan dahaiyi olur. teşekkü[email protected]

img

derwiis

17 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msn adresim: [email protected] veya 0538 943 59 09 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

img

adalya

ÖZEL MESAJ

ben de ankaradayım resimleri yorkshire ların yollarsan sevinirim duruyorlarsa tabiki hangi semttesiniz [email protected]

img

oppsss

19 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

toptan alırsanız yorkshirelar 40 ytl mozaikler 30 ytl, yarısından fazlası bilezikli. yaşları 40 günlük ile 4 aylık arası değişmekte.

img

adalya

ÖZEL MESAJ

elinde kırmızı beyaz dişi varsa 1 tane almak isterim kaç lira olur? [email protected]

img

evcilkanarya

19 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ