Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Ufak ailemize yeni bir mensup arıyoruz.
Selam Evimizin 25-30 metrekarelik bahçesinde bakmak üzere mümkünse erkek ,golden,labrador,border collie veya alman kurdu arıyorum.Bu cinsleri belirtmemin sebebi eşimi 10 yıl once yüzünden bir köpeğin ısırmasıdır(çenesinin altında ve gözünün yanında diş izi var).Bu yüzden bize katılacak arkadaş kolay eğitilebilir , davranışları tahmin edilebilir ve mümkün olduğunca yavru olmalı.Sahibi olduğumuz ev maltepe esenkenttedir trafiğin hiç olmadığı(gün içinde evimizin önünden geçen araçları sayabilirsiniz)sessiz sakin bir yerdir ayrıca evimizin önünde çok büyük bir park vardır.her türlü tıbbı bakımı bakırköy belediyesinde veteriner hekim olan ablam ve onun istanbula yayılmış arkadaşları tarafından ufaklık için eksiksiz bizim için ücretsiz yapılacaktır. İsteyenlere bahçemizin ve parkın fotoğraflarını yollayabilirim.Evleneli 10 ay olduğu için ücret ödeyecek durumda değilim ayrıca gözümde insan ticareti ve hayvan ticareti arasında pek bir fark yoktur.İllaki isteyen kişilere masraflarına ortak olmak adına ufak bir ücret ödeyebilirim.Vaziyet bu.Belli sebeplerden bakamadığınız dostunuza eksiksiz bakacak birilerini arıyorsanız bana ulaşın GSM: 0555 351 84 80 - 0535 225 40 73 Mail:[email protected]