Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
EĞLENCE BURADA
kapluşunuz taşlara çıkınca ne hal alıyor? :) benimki bazen ayağını uzatıyor bazende uyuyor sizinkiler ne yapıyor yazında eğlenelim:):):)
benimki ayaklarını iyice gerip kafasını da oraya buraya çevirip manzara izliyor.biri akvaryuma yaklaşınca bile çoğu zaman hiç istifini bozmuyo,keyfinden fedakarlık etmek istemiyor:)
Benim kapluşum hemen kaçıo çok ürkek
Benim kaplumbağam da taşa çıktığı zaman ayaklarını arkaya doğru öyle bi gererek uzatıyor ki..ama beni görmesin hemen yerinden fırlayıp bana doğru saldırmaya başlıyor. sanki beni yiyecek gibi ağızını açıp açıp kapatıyor. Yani ben onu anlayabilmiş değilim. ne kadar tok olursa olsun aynı şeyi yapıyor ve bence o tok olup olmadığını bile anlayamıyor.
güneşlenme pozisyonu alıyor:) ayaklarını taşa seriyor ve kafasını yukarı doğru uzatıyor Bazen onu yiyesim geliyor:):):)
kollarını bacaklarını iyice uzatıp resmen insan gibi güneşleniyo bazende bana bakıp bendeki keyif sende varmı gibi bi bakış atıyo :)
uyuya kalıyolar sırtları kuruyo
valla benim kaplumbağlarıma dün yeni bir avkvaryum aldım bu gün de güzel bir kaya parçası kayaya çıkıyor erkek olan en yüksek yere gidip atlıyor...ama dişi olan cama bakıyor deli gibi hareket ediyor kaplumbağlarımın biri 1 yaşında diğeri 11 aylık...
benim 2 tane kapluşum var tahminen 6 aylık oldular.. 3 aydır benle birlikteler cinsiyetlerini bilmiorum ama birinin dişi birinin de erkek olduğunu ümit ediorum...bi tanesi kayaya çıkıp gerilerek güneşlenio ve diğeri (nispeten daha küçük olanı) pısmış durumda devamlı akvaryumun diplerinde geziyo.. çünkü büyük olanı küçüğünü her kayaya çıkma teşebbüsünde aşağıya itiyo..aslında ikisine de yeterince yer var.. napcas bu durumu bende bilmiorum...
Benim kaplumbağam taşa çıkınca ayaklarını ve kafasını bir güzel geriyor etrafını istiyor. Eğer ben veya annem odaya gelirse istifini hiç bozmuyor öylece kalıyor ama başkası gelince hemen suya geri gidiyor =))